Toate adolescentele visau la o iubire ca a lor. Cu arată în prezent Buffy și Angel, la 16 ani de la terminarea serialului

Toate adolescentele visau la o iubire ca a lor. Cu arată în prezent Buffy și Angel, la 16 ani de la terminarea serialului
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Septembrie 2019
Data actualizare: 18 Septembrie 2019
Serialul “Buffy, spaima vampirilor” a marcat o întreagă generație de adolescenți. Mulți dintre noi am urmărit cu sufletul la gură aventurile simpaticei ucigașe de vampiri și am visat la un final cu happy end. Povestea de dragoste dintre Buffy și sexy-vampirul Angel ne-a făcut să suspinam și să visam cu ochii deschiși. 

La 16 ani de la terminarea serialului-fenomen, actorii din rolurile principale arată la fel de bine.

Sarah Michelle Geller, eroina atâtor filme pentru adolescenți de la începutul anilor 2000, arată superb la 42 de ani. Actrița este căsătorită din 2002 cu un alt actor emblematic al anilor ’90 -  Freddie Prinze Jr., iar împreună au doi copii.

Citeste si: Actori super celebri care au aparut in Buffy, spaima vampirilor. Ii recunosti pe Wentworth Miller si Amy Adams?

Interpretul lui Angel, David Boreanaz, este mai sexy ca niciodată la 50 de ani. După ce a făcut furori în “Buffy, spaima vampirilor”, s-a remarcat și în Bones (2005 – 2017). În prezent joacă în SEAL Team.

Boreanaz este căsătorit din 2006 cu Jaime Bergman și împreună au doi copii. Cei doi au trecut prin momente dificile în urmă cu 9 ani, când actorul a recunoscut public că și-a înșelat soția, în vreme ce aceasta era însărcinată.  

Mai târziu, actorul a fost acuzat de hărțuire sexuală de o colegă din Bones.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies