Tobey Maguire și fosta soție, la tribunal după 4 ani de la separare. Ce au de împărțit

Tobey Maguire și fosta soție, la tribunal după 4 ani de la separare. Ce au de împărțit
Tobey Maguire și Jennifer Meyer pe când formau un cuplu. FOTO: Getty Images
Tobey Maguire și Jennifer Meyer s-au despărțit în octombrie 2016, însă își dispută posesiunile abia acum. Fosta soție a actorului a depus actele de divorț luna trecută și a cerut custodie comună asupra celor doi copii ai lor.

Tobey Maguire (45 de ani), care s-a despărțit de fosta soție în 2016, are o iubită cu 18 ani mai tânără decât el. Tatiana Dieteman este fotomodel și speră ca actorul să-și încheie cât mai repede socotelile cu fosta soție. Jennifer Meyer, un cunsoscut designer de bijuterii de peste Ocean, a depus actele de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles la 4 ani de când a plecat din casa lui.

Citește și

Conform documentelor depuse la dosar, obținute de Page Six, fosta soție a lui Spider-Man a cerut custodie comună asupra celor doi copii ai lor: Ruby (13 ani) și Otis (11 ani).

Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2007, dar s-au despărțit în octombrie 2016, după ani întregi de nefericire, spun apropiații lor. Tobey și Jennifer nu au fost compatibili și trăiau vieți separate cu mult timp înainte de separare.

Aveau preocupări complet diferite și păreau că nu au nicio conexiune. El este foarte retras și preferă să stea acasă, pe când ea este foarte sociabilă și are o grămadă de prietene”, spunea atunci un apropiat, citat de revista People.

Foștii soți au decis chiar atunci să se mute din căminul conjugal, pe care l-au scos la vânzare pentru 2,9 milioane de dolari. Acum, fiecare locuiește la casa lui și va petrece timp separat cu copiii.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată iubita lui Tobey Maguire!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

FULLSCREEN
Tobey Maguire și fosta soție, la tribunal după 4 ani de la separare. Ce au de împărțit
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies