Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unor oameni. Care a fost motivul

Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unor oameni. Care a fost motivul
Citeste mai mult despre: Tom Cruise, elicopter,
Data publicarii: 24 August 2021
Data actualizare: 24 August 2021
Cum ai reacționa dacă Tom Cruise ar ateriza în grădina casei tale? Este întâmplarea pe care a trăit-o recent un cuplu din Warwickshire.  

Actorul de 59 de ani, care la ora actuală filmează următorul film din fraciza ”Mission: Impossible”, în Marea Britanie, a fost nevoit să aterizeze pe unde a apucat pentru că aeroportul Coventru era, temporar, închis.

Alison Webb și soțul ei, din Warwickshire, au fost sunați pentru a fi anunțați că terenul lor va fi folosit de ”un VIP care nu va fi numit, care a întârziat” și are nevoie disperată să aterizeze. 

Alison a declarat ulterior pentru BBC News: ”Am crezut că va fi distractiv pentru copii să vadă un elicopter care aterizează în grădina noastră.

Apoi a apărut Tom Cruise și am fost toți uimiți”.

Ca un gentleman adevărat, Tom și-a arătat recunoștința stând la palavre cu copiii cuplului, bătând palma cu ei și spunând ”mulțumesc foarte mult”.

”Apoi a întrebat dacă celor mici le-ar plăcea să urce în elicopter. A fost o zi incredibilă. A fost ireal, nici acum nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat”, a mărturisit Alison.

Copiii au fost plimbați cu elicopterul, de către pilot, în timp ce Tom s-a grăbit să ajungă la o întâlnire. 

Foto; Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!