Tom Cruise a cumpărat roboți care monitorizează respectarea protocoalelor anti-COVID la filmări

Tom Cruise a cumpărat roboți care monitorizează respectarea protocoalelor anti-COVID la filmări
Tom Cruise se bazează pe succesul filmului Misiune Imposibilă 7. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Ianuarie 2021
Data actualizare: 15 Ianuarie 2021
Tom Cruise a cheltuit milioane de dolari pentru a putea filma în siguranță Misiune Imposibilă 7. Printre investițiile pe care le-a făcut se numără și doi roboți de ultimă generație care îi monitorizează pe angajații săi, la fimări.

Dacă în urmă cu o lună s-a răstit la câțiva dintre oamenii din echipa de filmare a producției Misiune Imposibilă 7, acum Tom Cruise nu mai vrea să-și bată gura. Pentru a-și ține sub control angajații și colaboratorii, starul de 58 de ani a cumpărat doi roboți specializați în monitorizarea respectării protocoalelor anti-COVID, scrie The Sun.

Tom Cruise este panicat că autoritățile i-ar putea închide activitatea dacă nu dovedește că poate continua filmările în condiții de siguranță medicală pentru staff-ul tehnic și actori. Luna trecută, Tom Cruise a țipat la câțiva angajați care nu au respectat distanțarea fizică impusă și purtarea măștii de protecție. În urma reacției sale, cinci angajați și-au dat demisiile.

Tom este serios și vrea să se asigure că filmările nu sunt oprite, de aceea a luat roboții ăștia, fiindcă nu poate fi peste tot pentru a se asigura că oamenii se poartă corespunzător”, a dezvăluit o sursă a ziarului britanic.

Conform acesteia, roboții sunt extrem de sofisticați și „destul de intimidanți”, un fel de Terminatori, dar „nu la fel de violenți”.

Tot pentru echipa care lucrează cu el, Cruise a cumpărat dispozitive care pot realiza teste anti-COVID pe loc.

Filmările la producția Misiune Imposibilă 7 vor fi reluate la sfârșitul acestei săptămâni, în Mare Britanie, după o pauză conferită de Sărbătorile de iarnă. Ulterior, echipa de filmare se va deplasa în Dubai. Deocamdată nu se știe când Tom și echipa vor pleca în spațiu, cu o navetă SpaceX, pentru o serie de filmări autentice în afara atmosferei terestre.

Filmul Misiune Imposibilă 7, care ar trebui lansat la 19 noiembrie 2021, are un buget de circa 200 de milioane de dolari. Emoțiile lui Tom Cruise sunt justificate, întrucât multă lume ar pierde sume impresionante de bani dacă pelicula nu e livrată la timp.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Tom Cruise a insistat să fie cât mai puține efecte speciale în continuarea Top Gun
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!