Tom Cruise e de neoprit. Actorul a anunțat când va filma pentru Misiune Imposibilă 7 și 8

Tom Cruise e de neoprit. Actorul a anunțat când va filma pentru Misiune Imposibilă 7 și 8
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Ianuarie 2019
Data actualizare: 15 Ianuarie 2019
Are 56 de ani și și-a făcut planuri clare pentru următorii patru. Starul din Misiune Imposibilă a anunțat când va începe să filmeze pentru părțile a 7-a și a 8-a din seria de succes.

Tom Cruise știe ce va face în vara anului 2021, ba și-a făcut program și pentru vara anului 2022. Actorul a anunțat pe Twitter că va începe filmările la Misiune Imposibilă 7 și 8, serie care până acum i-a adus o sumă impresionantă în conturi. Cele șase părți ale seriei au generat venituri totale de 3,5 miliarde de dolari, din care partea lui se ridică la circa 230 de milioane de dolari.

La succesul pe care l-a înregistrat seria până acum, Tom Cruise s-ar putea gândi serios să-i schimbe numele, având în vedere că nimic nu pare imposibil pentru personajul său.

Informația dezvăluită de Cruise pe rețelele sciale a fost confirmată de regizorul Christopher McQuarrie, care a precizat că echipa de producție va lucra la cele două filme simultan. După realizarea filmărilor, cele două pelicule vor fi lansate pe marile ecrane în cel mult trei ani.

Cu toată energia sa de acum, Tom Cruise va avea 60 de ani când filmările la Misiune Imposibilă 8 vor fi gata, lucru care nu-l sperie deloc pe actor.

Echipa de producție nu a anunțat deocamdată cine vor fi actorii care vor juca alături de Tom Cruise în cele două pelicule. Singurul actor care a apărut în toate cele șase părți, în afară de Cruise, este Ving Rhames. Specialiștii de la Hollywood spun că, cel mai probabil, acesta nu va lipsi din distribuția filmului Misiune Imposibilă 7.

Cele șase filme din serie care au apărut până acum au avut bugete totale de 828 de milioane de dolari, însă încasările au fost de aproape cinci ori mai mari. Cel mai mare succes l-a înregistrat Misiune Imposibilă 6: Fallout, care a adus seriei nu mai puțin de 791 de milioane de dolari.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!