Tom Cruise, izolat vreme de 14 zile după ce 4 membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de Covid-19

Tom Cruise, izolat vreme de 14 zile după ce 4 membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de Covid-19
Tom Cruise, la filmări pentru „Misiune Imposibilă 7”, în Mare Britanie. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Iunie 2021
Data actualizare: 04 Iunie 2021
Tom Cruise este din nou cu nervii la pământ din cauza întârzierii filmărilor pentru Misiune Imposibilă 7. Starul de 58 de ani s-a izolat vreme de 14 zile, după ce oameni din echipa sa s-au îmbolnăvit de Covid-19 pe platoul de filmare.

În decembrie anul trecut Tom Cruise a făcut o criză de nervi, după ce a constatat că echipa sa nu ia în serios măsurile de protecție anti-Covid. De atunci, 10 oameni din staff-ul său s-au îmbolnăvit și au ieșit din schemă pentru filmări. Tom Cruise s-a izolat vreme de 14 zile, după ce alte 4 persoane cu care lucrează au fost confirmate cu Covid-19.

Conform The Sun, actorul de 58 de ani a intrat în contact cu persoanele infectate, 4 actrițe care filmau o scenă într-un club de noapte. Toată echipa care lucrează acum la Misiune Imposibilă 7, formată din 60 de oameni, a fost nevoită să oprească munca și să se izoleze.

Anul trecut, 5 oameni din echipă și-au dat demisia, după ieșirile nervoase ale lui Tom Cruise. Acum, starul este foc și pară din nou. Măsurile anti-Covid întârzie și mai mult filmul, pe care nu-l va putea preda la timp.

Tom este în spume în legătură cu ce s-a întâmplat, mai ales după ieșirea nervoasă la adresa staff-ului său de la sfârșitul anului trecut. Va afecta grav filmările și vor trebui să recupereze când se vor întoarce”, a spus o sursă din anturajul său.

Misiune Imposibilă 7, care conține și cadre filmate în spațiu, ar trebui să ajungă în cinematografe în noiembrie 2021. Însă, Cruise se teme că acet termen nu va putea fi respectat.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies