Tom Cruise și Val Kilmer, în oglindă. Cum a trecut timpul peste cei doi actori

Tom Cruise și Val Kilmer, în oglindă. Cum a trecut timpul peste cei doi actori
Val Kilmer și Tom Cruise. FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 02 Septembrie 2019
Între ei sunt doar 18 luni, însă diferențele sunt colosale. Tom Cruise e la fel de „verde” ca în tinerețe, în timp ce Val Kilmer își arată cei 59 de ani cu vârf și îndesat.

Val Kilmer și Tom Cruise fac din nou echipă pe marile ecrane în pelicula Top Gun: Maverick. Cei doi s-au reunit pentru a continua proiectul de suflet al lui Cruise, iar Kilmer a fost văzut pe platourile de filmare.

Departe de forma și aspectul de altădată, Val Kilmer are o scuză: în 2015 a fost diagnosticat cu o formă severă de cancer la gât. S-a luptat cu boala vreme de doi ani, timp în care a negat în permanență că e suferind. Dar nimeni nu l-a mai văzut în public în acea perioadă.

Acum, Val Kilmer pare gata de o nouă aventură alături de Tom Cruise, actor peste care timpul nu a trecut deloc.

Citește și: Tom Cruise a dat primele detalii despre Top Gun: Maverick, filmul făcut la 33 de ani după Top Gun

FOTO: Getty Images/Profimediaimages.ro

Fotografia cu Val Kilmer este făcută duminică, 1 septembrie, la Camp Mabry, Austin (SUA), unde a avut loc o proiecție a primului film Top Gun. Actorul în vârtă de 59 de ani pare în formă și bucuros să revină pe marile ecrane alături de Tom Cruise (57 de ani).

Tot duminică, Val Kilmer a răspuns întrebărilor venite din partea fanilor filmului. Îmbrăcat într-o cămașă de culoare roz, Val Kilmer i-a lăsat pe fani să-i scrie mesaje de îmbărbătare.

Fotografia cu Tom Cruise este din 30 august 2019 și a fost făcută de un fotograf profesionist care l-a surprins pe actor la ieșirea dintr-un restaurant din Mayfair, Londra. Starul din Top Gun este într-o mare formă și încă filmează pentru două pelicule din seria Misiune Imposibilă, care vor ajunge pe marile ecrane în 2021 și 2022.

Val Kilmer, copleșit de fani

FOTO: Profimediaimages.ro

Actorul Val Kilmer a fost bine primit de fanii săi în Austin. Ei l-au felicitat pentru că s-a întors la filmări și i-au mărturisit că abia așteaptă luna iunie a anului viitor pentru a vedea filmul în cinema. Un fan de-ai săi, Kevin Serwatka, care îi seamănă leit, le-a amintit tuturor de Tom „Iceman” Kazansky, personajul pe care Kilmer l-a interpretat magistral în Top Gun (1986). 

Vezi și: VIDEO Justin Bieber îl provoacă pe Tom Cruise

FULLSCREEN
Tom Cruise și Val Kilmer, în oglindă. Cum a trecut timpul peste cei doi actori
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO