Tom Sizemore, în stare critică. Medicii au recomandat decuplarea sa de la aparate

Tom Sizemore, în stare critică. Medicii au recomandat decuplarea sa de la aparate
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Februarie 2023
Data actualizare: 28 Februarie 2023
Tom Sizemore este în comă indusă, după ce la 18 februarie a fost transportat la spital din cauza unui anevrism cerebral. Medicii spun că actorul a suferit un accident vascular cerebral și că nu mai are șanse să-și revină.

Tom Sizemore, actorul din Salvați soldatul Ryan, are el însuși nevoie de o minune. Medicii care îi urmăresc cazul spun că leziunile cerebrale pe care le-a suferit în urmă cu zece zile sunt imposibil de reparat. Ei au recomandat familiei să se gândească la deconectarea sa.

Afirmațiile aparțin managerului său, Charles Lago, care e și purtătorul de cuvânt al actorului de 61 de ani.

Azi (luni – n.red.), medicii i-au informat familia că nu mai sunt speranțe și au recomandat o decizie de încetare a vieții. Familia va decide acum chestiunile legate de sfârșitul vieții și o nouă declarație va fi emisă miercuri”, a anunțat acesta într-o declarație publică, potrivit Deadline.

Tom Sizemore are doi copii din relația cu iubita lui, Janelle McIntire. E vorba de doi băiței gemeni, pe nume Jagger și Jayden. Anterior, actorul de 61 de ani a fost căsătorit cu actrița Maeve Quinlan, care i-a cerut divorțul din cauza problemelor sale cu consumul de droguri. 


FOTO: Profimediaimages.ro

Tom Sizemore a suferit un anevrism cerebral rezultat dintr-un accident vascular cerebral, a confirmat managerul său. Actorul a fost descoperit căzut în casă, în jurul orei 2:00 dimineața, și a fost transportat la Spitalul St. Joseph din Burbank (California).

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!