Toma Cuzin, impresii despre noul sezon Las Fierbinți. Ce schimbări s-au produs după perioada de pauză

Toma Cuzin, impresii despre noul sezon Las Fierbinți. Ce schimbări s-au produs după perioada de pauză
Citeste mai mult despre: Toma Cuzin, interviu, Las Fierbinti, sezon nou,
Data publicarii: 27 August 2020
Data actualizare: 27 August 2020
Cu câteva zile înainte debutului unui nou sezon Las Fierbinți, Toma Cuzin a oferit un interviu exclusiv pentru protvplus.ro, prin intermediul căruia a oferit câteva informații pentru telespectatorii serialului. 

Actorul care îl aduce la viață pe Firicel a vorbit deschis despre dificultățile întâmpinate de el și colegii săi pe perioada de pauză, despre maniera în care s-au reorganizat pentru a putea filma episoade noi și a oferit și câteva detalii despre ce se va întâmpla în sezonul care începe luni, pe 7 septembrie. 

Pe lângă declarațiile despre partea profesională, Toma Cuzin a făcut și câteva mărturisiri personale și le-a dezvăluit fanilor cu ce actor de la Hollywood i-ar plăcea să joace într-un film, dar și cum s-a redescoperit în timpul perioadei de izolare. 

”Am ajuns să mă bucur când fanii ne știu numele adevărat. Nu mă deranjează că îmi spun Firicel, eu i-am dat viață, sunt mândru și mă laud cu acest personaj. Dar când un fan îți este fan adevărat, îți știe numele, poate și un spectacol de teatru. Atunci când trăiești mai departe de personajul creat, e un plus. E o mare bucurie”, a declarat Toma Cuzin.

Luni, 7 septembrie, Las Fierbinți revine cu un nou sezon și situații uluitoare. În fiecare marți și joi, serialul fenomen va continua să ne poarte în lumea fantastică în care se împletesc umorul, autoironia și situațiile absurde

Vezi în materialul video de mai jos interviul exclusiv oferit de Toma Cuzin
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!