Toma Cuzin: “Nu se pot compara Moromeții 1 și Moromeții 2 din multe puncte de vedere, dar sunt ambele foarte bune ”

Toma Cuzin: Nu se pot compara Moromeții 1 și Moromeții 2 din multe puncte de vedere, dar sunt ambele foarte bune
Citeste mai mult despre: Morometii 2, 1 Decembrie, Toma Cuzin,
Data publicarii: 27 Noiembrie 2020
Data actualizare: 27 Noiembrie 2020
De 1 decembrie, când ne bucurăm de Ziua Națională a României și aniversăm 25 de ani de când există PRO TV, filmul primit în dar de toți românii e unul care a făcut deja istorie: Moromeții 2. 
Producția, în regia lui Stere Gulea, care a realizat  și “Moromeții 1”, continuă povestea lui Ilie Moromete și a familiei sale. De data aceasta însă se concentrează pe Niculae, fiul lui Ilie Moromete, căruia îi dă viață Iosif Paștina.


Dacă rolul lui Ilie Moromete îi aparține lui Horațiu Mălăele, distribuția toată e una deosebită: Răzvan Vasilescu, Gheorghe Visu, Cuzin Toma, Florin Zamfirescu, Oana Pellea, Dorina Chiriac, Ion Caramitru, Andi Vasluanu, George Mihăiță, Paul Ipate, Marian Râlea, Iosif Paștina, Liviu Pintileasa, Florian Țilea și Dana Dogaru.

Toma Cuzin, care îi dă viață lui Ouăbei, își povestește experiența trăită ca parte dintr-o distribuție de excepție. Spune despre film că “nu știu dacă e chiar o terapie, dar poate fi considerat chiar o pagină de istorie; fiind un film artistic și un film de artă; din punctul ăsta de vedere, da, poate să fie o terapie. Nu există termen de comparație între Moromeții 1 și Moromeții 2, publicul va decide, dar eu cred că Moromeții 2 este cel puțin la fel de bun.”

În interviul de mai jos puteți vedea cum vorbește Toma Cuzin despre Moromeții 2 și puteți afla și întâmplări de la filmările filmului-capodoperă:

Filmul poate fi urmărit pe PRO TV, de 1 Decembrie, la ora 13:30 și AICI, pe PRO TV PLUS, în același timp cu difuzarea pe TV

FOTO: TOMA CUZIN FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies