Toni Grecu, de la Divertis, internat la „Matei Balș” după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Toni Grecu, de la Divertis, internat la Matei Balș după ce a fost diagnosticat cu COVID-19
Toni Grecu. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Ianuarie 2021
Data actualizare: 21 Ianuarie 2021
Comediantul Toni Grecu a fost internat la Institutul Matei Balș după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. 

Surse medicale citate de gandul.ro spun că umoristul a ajuns la spital la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii COVID-19. 

Toni Grecu este la spitalul Matei Balș. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, a declarat sursa citată.

În cursul zilei de azi, starea de sănătate a lui Toni Grecu (61 de ani) este mai bună, iar medicii vorbesc despre externarea sa în următoarele zile. 

Soția lui Toni Grecu, Cristina Grecu, a declarat pentru Libertatea că soțul ei nu a fost internat la terapie intensivă.

Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă”, a dezvăluit aceasta.

Grupul Divertis și-a făcut debutul pe micul ecran în martie 1990, la TVR. Din 1995, trupa de umoriști a făcut spectacol la PRO TV, unde a înregistrat audiențe uriașe cu „Divertis Show” și „Serviciul Român de Comedie”. 

„PRO TV a fost probabil cel mai important reper în viața mea profesională, dar și din viața mea, pur și simplu. Contactul cu PRO TV-ul a determinat niște schimbări majore în devenirea mea ulterioară. Am luat PRO TV de mic copil, de la vârsta de zero ani, adică din 1995, și l-am dus până pe la 20 de ani...Cu pauze, bineînțeles. Prima etapă a fost până în 1998-1999 și a doua etapă - din 2008 până în 2013. Prima - romantică, a doua - de forță”, dezvăluia Toni Grecu într-un interviu aniversar, cu prilejul împlinirii a 25 de ani de PRO TV. 

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Scheci cu Gyuri Pascu și Toni Grecu, de 1 decembrie 1996
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!