Toni Grecu era internat la Matei Balș când a izbucnit incendiul! Comediantul, mutat la Pantelimon

Toni Grecu era internat la Matei Balș când a izbucnit incendiul! Comediantul, mutat la Pantelimon
Citeste mai mult despre: Toni Grecu, incendiu, Matei Bals,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Ianuarie 2021
Data actualizare: 29 Ianuarie 2021
Celebrul comediant Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, se afla internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș atunci când un pavilion a luat foc.

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Toni Grecu se afla chiar în clădirea care a luat foc, însă nu la parter, acolo unde a avut loc incendiul, ci la cel de-al doilea etaj.

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi. Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a spus, pentru sursa citată, Cristina Grecu, soția artistului.

Toate persoanele care erau internate la Matei Balș aveau coronavirus, iar până în prezent patru persoane au murit în urma incendiului, iar peste 100 de persoane au fost evacuate din spital.

Mai multe detalii despre incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș puteți găsi pe știrileprotv.ro

foto: Agerpres

Vezi și: Ce se întâmplă, Doctore? - Durerea de burtă sau de cap, fără cauze, la copii. Cum se tratează perioadele de stres emoțional
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!