Toni Grecu: "Serviciul Roman de Comedie" si-n vacanta la datorie

Toni Grecu: Serviciul Roman de Comedie si-n vacanta la datorie
Data publicarii: 13 August 2010
Data actualizare: 13 August 2010
Realizatorii Imnului crizei \"KK-Maka\", Toni Grecu, Dragos Musat si Ducu Hancu au acordat un interviu in exclusivitate pentru www.protv.ro in care au vorbit despre modul in care au realizat acest clip, dar mai ales de unde a pornit acesta idee.

Dupa ce saptamana trecuta "KK-Maka" a luat cu asalt toate site-urile romanesti, productia "Serviciului Roman de Comedie" a trecut si granitele tarii ajungand si pe site-urile bulgaresti unde in scurt timp au strans aproape 60.000 de vizualizari.

"Serviciul Roman de Comedie este in slujba poporului si de aceea nu-si ingaduie sa aiba vacanta. Am facut acest cantec <<Kk-Maka, Imnul crizei>> tocmai pentru a dovedi faptul ca iata, criza iti poate oferi sansa sa te afirmi. Am facut acest cantec pentru a fi prezenti in fata publicului nostru si pe timpul verii sa le amintim ca existam si practic ca nu avem vacanta", relateaza Toni Grecu.

"Nimic nu e vesnic si criza asta o sa treaca, iar daca mai reusim sa aducem zambetul pe buze pe fata atator oameni, eu cred ca este extraordinar", marturiseste Ducu Hancu.

Cat despre Ramona Hanganu, solista piesei si protagonista din serialul "Mosteniorea" care va fi difuzat din toamna la Pro Tv, Toni Grecu spune: "Ramona este o cantareata careia i se potrivea piesa foarte tare pe timbrul vocii, pe felul in care arata, nu pot sa spun ca seamana foarte tare cu Shakira, dar este o blonda frumoasa drept pentru care atrage multi useri, iar comentariile sunt foarte pozitive".


Cat despre versul: "Si Udrea e din Plescoi", Ducu Hancu povesteste in cat timp au reusit sa aduca textul la forma finala si mai ales cum de le-a venit acesta idee. Asculta mai jos materialul video pentru a afla aceste detalii amuzante.

Dragos Musat
, regizorul clipului, marturiseste cum a gasit blocul pe care scrie "CaCa Makka", dar si cum au ales titlul piesei.

Mai jos poti vizualiza interviurile cu Toni Grecu & co si poti afla intamplarile haioase din timpul filmarilor ce in echipa "Serviului Roman de Comedie" sunt la ordinea zilei!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies