Toochie Kash, modelul care sfidează regulile Instagram cu pozele ei incendiare. Cum de nu îi este blocat profilul

Toochie Kash, modelul care sfidează regulile Instagram cu pozele ei incendiare. Cum de nu îi este blocat profilul
Citeste mai mult despre: Toochie Kash, SEXY pe instagram,
Autor: Redactia
Data publicarii: 11 Mai 2020
Data actualizare: 11 Mai 2020
Are 4 milioane de followeri și numai poze de infarct. Toochie Kash este un model american, dar cu origini cubaneze, egiptene și libaneze. Și nu, nu e genul acela de model care defilează pentru Versace sau pentru Victoria’s Secret… deși aproape toate pozele ei sunt în lenjerie intimă :) 

Toochi Kash este ceea ce americanii numesc “glamour model”, adică genul de model care pozează extrem de sexy, adesea la limita decenței, în costum de baie sau în lenjerie intimă. Sau, și mai bine, nud.

Vezi si: Își face zilnic injecții ilegale cu melanotan ca să arate ca o negresă. Transformarea ireală a unei tinere de 23 de ani


Instagramul a făcut-o celebră și acum 4 milioane de fani așteaptă cu sufletul la gură postările ei… incendiare. Mulți se întreabă cum de imaginile ei nu sunt raportate și interzise de Instagram, având în vedere că de multe ori sunt ... exagerate sau sexuale. Totuși, Toochie Kash, deși arată aproape tot în poze, încearcă să evite ceea ce nu le… place celor de la Instagram: nuditate totală.  Deși sfârcurile sunt teoretic interzise, la ea pe profil avem din belșug.

Care sunt mai exact regulile Instagram privind nuditatea? 
 

“Știm că uneori utilizatorii își pot dori să distribuie imagini nude care au o natură artistică sau creativă, dar dintr-o varietate de motive nu permitem nuditatea pe Instagram. Aici sunt incluse fotografii, clipuri video și unele elemente de conținut create digital care prezintă contact sexual, organe genitale și alte prim-planuri cu fese complet nude. De asemenea, sunt incluse unele fotografii care prezintă sfârcuri de femei, dar sunt permise fotografii ce prezintă cicatrici post-mastectomie și femei care alăptează activ. Se acceptă, de asemenea, nuditatea în fotografiile cu picturi și sculpture”, este specificat în aplicație.

Cu niște implanturi de silicon absolut uriașe, un posterior bombat (tot implant, oare? ) și un abdomen cu pătratele, Toochie Kash face senzație pe rețelele de socializare.

Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi mai multe imagini cu controversatul model:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies