• PRO TV
  • Top 10 cele mai bine plătite celebrități ale anului 2019

Top 10 cele mai bine plătite celebrități ale anului 2019

Top 10 cele mai bine plătite celebrități ale anului 2019

Recent, revista Forbes a publicat statisticile referitoare la cele mai bine plătite celebrități ale anului 2019. Pe listă se află destul de multe nume surpriză. 

10. Canelo Alvarez (28 de ani)

Boxerul mexican a câștigat pe parcursul anului 2019 în jur de 94 de milioane de dolari. Serviciile de streaming s-au călcat în picioare pentru a-i difuza meciurile, suma câștigată numai din vizionări este de aproximativ 350 de milioane de dolari, după cum confirmă site-ul Forbes.

9. Dr. Phil McGraw (68 de ani)

Prezentatorul de emisiune a devenit cunoscut cu ajutorul lui Oprah. Acesta a câștigat 95 de milioane de dolari pe parcursul anului acesta, numai din difuzările emisiunilor sale.

8. The Eagles

Trupa rock formată din Don Henley, Joe Walsh, Timothy B. Schmit, Vince Gill and Deacon Frey a avut încasări de 100 de milioane de dolari în anul 2019.

7. Neymar (27 de ani)

Fotbalistul brazilian a încasat 105 milioane de dolari în 2019. Acesta este cel mai urmărit fotbalist pe rețelele de socializare și joacă pentru echipa franceză PSG. Este, de asemenea, sponsorizat de branduri cunsocute.

6. Cristiano Ronaldo (34 de ani)

Portughezul a avut câștiguri de 110 milioane de dolari pe parcursul anului 2019. Acesta are unul dintre cele mai mari salarii din fotbal și încasări uriașe din brandurile sale și din diverse sponsorizări.

5. Ed Sheeran (28 de ani)

Muzicianul britanic este, la momentul actual, unul dintre cei mai în vogă și mai apreciați cântăreți ai lumii. Are încasări mai mari de 110 milioane de dolari.

4. Lionel Messi (32 de ani)

Messi a câștigat aproximativ 127 de milioane de dolari în 2019. Jucătorul Barcelonei are cel mai mare salariu din fotbal și este sponsorizat de Adidas. Acesta apare și în mai multe spoturi publicitare.

3. Kanye West (42 de ani)

Rapperul american a surprins încă de la începuturi. Acesta este soțul lui Kim Kardashian și unul dintre cei mai de succes oameni din lume. Kanye a încasat 150 de milioane de dolari în 2019.

2. Kylie Jenner (21 de ani)

Kylie a fost recent declarată cea mai de succes femeie de afaceri din lume. Aceasta este și model și în anul 2019, produsele cosmetice și vestimentare pe care le vinde i-au adus 170 de milioane de dolari în cont.

1.Taylor Swift (29 de ani)

Taylor Swift este cu siguranță una dintre cele mai iubite celebrități a lumii, după cum arată și veniturile ei. Cântăreața este recunoscută ca având o influneță uriașă, scoțând milioane de oameni la vot la alegerile parlamentare din SUA. Superstarul a încasat în jur de 185 de milioane de dolari în anul 2019.

Sursa foto: Getty Images

Vezi și: Top 3 actori care au înșelat dar și-au salvat căsniciile

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni