Top 10 cele mai spectaculoase insule pe care sa le vizitezi

Top 10 cele mai spectaculoase insule pe care sa le vizitezi
Citeste mai mult despre: insule, Bora Bora, Galapagos, Ischia, vacanta,
Data publicarii: 05 Martie 2011
Data actualizare: 05 Martie 2011
Daca iti place sa calatoresti si vrei sa ajungi si in locuri exotice, nu doar in capitalele Europei,  poti alege dintre numeroasele insule pe care ghidurile de calatorie le recomanda ca fiind cele mai spectaculoase. Fiecare dintre acestea ofera ceva unic, ce nu poti experimenta in alta parte de pe planeta.  

1. Insula Zeilor
Una dintre cele mai spectaculoase insule se afla in arhipelagul indonezian si se numeste “Insula Zeilor”.  Este o insula vulcanica pe care se afla un templu hindus si un hotel cu 11 camere. Ca activitati, poti face scufundari, surf, sau pur si simplu sa te bucuri de rasariturile ce aprind Oceanul Indian.

2. Vielques

Atractia principala o reprezinta golful Puerto Mosquito, unul dintre cele sapte golfuri bioluminiscete de pe planeta. Claritatea si luminozitatea apei sunt impresionante. Este o insula portoricana din Marea Caraibe.

3. Insula Pastelui

Este situata in sud-estul Oceanului Pacific. Este renumita pentru cele aproape 900 de statui denumite moai, create de primii ei locuitori si care inca reprezinta un mister cu privire la modul in care au fost create si scopul lor. Va puteti caza la hotelul Vai Moana, care are 18 camere de tip bungalow.

Intra pe www.incont.ro ca sa vezi care sunt toate cele 10 insule de vis!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies