• PRO TV
  • Top 3 cele mai tari batai de la evenimentele sportive din 2010! VIDEO

Top 3 cele mai tari batai de la evenimentele sportive din 2010! VIDEO

Top 3 cele mai tari batai de la evenimentele sportive din 2010! VIDEO

Oriunde e competitie, adrenalina si multa pasiune, sunt si incidente. La evenimentele sportive, spiritele se incing foarte repede, iar multimile devin incontrolabile. Vezi cele mai tari batai din 2010, care au devenit virale pe Youtube in numai cateva zile de la publicarea lor!

In timpul unui joc de hochei intre doua echipe de juniori din Rusia lucrurile au scapat de sub control. Chiar daca jucatorii nu aveau mai mult de 9-10 ani, ceea ce trebuia sa fie un meci amical de hochei, s-a transformat intr-o bataie in toata regula.


La meciul dintre The Cowboys si The Giants, generatoarele de curent nu au mai facut fata, iar intreg stadionul a stat in bezna timp de cateva minute bune. Multimile furioase au profitat de aceasta diversiune pentru a provoca un scandal imens.

O alta bataie a inceput in timpul meciului celor de la Yankee, atunci cand o fata a varsat bere pe rivala ei. Cele doua femei au fost potolite, insa, de fanii care venisera, totusi, sa vada meciul si nu spectacolul gratuit oferit de ele.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni