Top 5 cel mai prost imbracate vedete de la premiile Grammy. Care din ele merita locul I?

Top 5 cel mai prost imbracate vedete de la premiile Grammy. Care din ele merita locul I?
Data: 14 Februarie 2011
Cel mai important eveniment muzical al anului s-a lasat in 2011 cu multe aparitii nereusite pe covorul rosu. Chiar daca aveau sute de rochii de bun gust la dispozitie, vedetele au preferat sa se imbrace prost, sa nu dea doi bani pe recomandarile stilistilor si sa-si bata joc de editorii care le ofera pozitii pe copertele celor mai tari reviste de moda.

Miley Cyrus a purtat o rochie sclipicioasa si complet nepotrivita pentru eveniment. La ce picioare perfecte are, ne asteptam la o aparitie mai sexy si mai tinereasca.

Ciara a descoperit decolteurile si ni le arata la fiecare eveniment. Totusi, daca in rochia maro arata foarte bine,  rochia albastra Emilio Pucci pentru care a optat la Grammy nu a fost o alegere inspirata. Mai ales purtata cu sandalele negre Givency.

Nu stim ce a fost si in capul lui Nicole Kidman cand a pasit pe covorul rosu cu un asemenea look. Rochia Jean Paul Gaultier a fost o alegere neinspirata, cu atat mai mult cu cat culoarea parului ei era absolut oribila.

Katy Perry a avut o aparitie demna de un film de groaza: cantareata a purtat o rochie Giorgio Armani care arata ca o rochie ieftina de mireasa.

Vezi pozele si comenteaza si tu pe perfecte.ro!

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO