Top 5 destinații cu buget redus pentru o vacanță în familie

Top 5 destinații cu buget redus pentru o vacanță în familie
Autor: Doina Goanta
Data: 17 Februarie 2020
Cauți noi destinații de vacanță pentru anul acesta, dar nu beneficiezi de un buget generos? Alegerea unei țări sau a unui oraș poate fi dificilă, mai ales când călătorești cu familia. Dacă ai nevoie de inspirație pentru o nouă idee de vacanță în familie, ideală pentru un buget redus, ține cont de recomandările de mai jos!

Antalya, Turcia

Turcia reprezintă una dintre cele mai căutate destinații pentru vară de către turiștii români, datorită atmosferei excelente din stațiunile turcești, a nisipului fin și a valurilor care mângâie blând țărmul. Avantajele ofertelor din Turcia sunt prețurile extrem de avantajoase, ideale pentru familiile cu buget redus și regimul all-inclusive, prezent în aproape orice unitate de cazare. Astfel, dacă ești în căutarea unei locații în care să beneficiezi de confort și condiții excelente, Antalya este alegerea ideală, mai ales dacă mergi în vacanță însoțit de copii. Antalya se află în topul alegerilor turiștilor români, datorită numeroaselor resorturi dedicate familiilor. Poți opta pentru o vacanță cu familia prin Early Booking în Antalya, fie că vrei să te relaxezi pe un șezlong, fie că petreci timp de calitate alături de cei mici.

Gent, Belgia

A două destinație de care poți profita când nu dispui de mulți bani este reprezentată de orașul flamand din Belgia - Gent. Poți merge în Gent și cu copiii, deoarece poate fi vizitat cu ușurință pe jos sau cu bicicleta, pentru o experiență de neuitat. Dacă nu vrei să-ți faci griji în legătură cu traficul, te poți plimba liniștit cu o barcă, în timp ce admiri arhitectura și frumusețile orașului. Vrei să afli care sunt unele dintre avantajele de a fi turist în Belgia? Distanțele dintre orașe sunt mici, condițiile de călătorie sunt foarte bune, întocmai ca prețul biletelor.

Gozo, Malta

Pentru o familie care vrea să meargă în vacanță cu un buget redus, insula Gozo din Malta reprezintă una dintre variantele optime. Astfel, după ce ajungi cu avionul în Malta, poți să iei feribotul, care în aproximativ 30 de minute va ajunge pe această insulă de dimensiuni mici. Copiii se pot bucura de numeroase activități pe această insulă, începând cu jocuri în natură și până la plimbări cu caii în împrejurimile din Qala. Adulții pot beneficia de citadele fortificate, de bazinele saline din Marsalforn sau de scufundări, pentru pasionații de sporturi acvatice.

Santander, Spania

Santander reprezintă orașul spaniol la îndemâna tuturor, mai puțin cunoscut în comparație cu marele orașe ca Barcelona. Cu toate acestea, este alegerea ideală pentru o familie care merge în vacanță deoarece este o destinație plăcută, romantică, cu oameni primitori. Aici vei avea ocazia să admiri un oraș curat și aranjat, cu muzee, catedrale, palate și plaje extraordinare, care vor fi pe placul copiilor. Nu vei avea nevoie de multe zile pentru a vizita orașul Santander, unde găsești prețuri accesibile cu numeroase lucruri frumoase de oferit. Centrul Botin are o terasă exterioară, de unde poți admira o panoramă superbă către oraș și mare, în timp ce savurezi o cafea. În apropiere de Centrul Botin din Santander se află și parcul din oraș, unde te poți plimba seara, printre magazine. Din când în când, se organizează și evenimente la care poți fi părtaș, precum concertele în aer liber sau expoziții cu jucării pentru copii.

Budapesta, Ungaria

La doar câteva ore de la ieșirea din România vei găsi unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Budapesta, în Ungaria. Budapesta are de toate pentru toți și prețuri pentru toate buzunarele, astfel încât să te bucuri de o vacanță pe cinste, fără să faci gaură în buget. De la vizitarea obiectivelor turistice care implică muzee și clădiri istorice, până la băi termale și baruri, Budapesta nu este un loc pe care ai vrea să îl ratezi. Pentru o vacanță cu buget redus, te poți caza în hotelurile din preajma Castelului Buda, cu oferte pentru familii.

 

Acestea sunt doar câteva dintre destinațiile cu buget redus pentru o vacanță în familie, de care poți profita alături de cei dragi.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/beach-blue-sky-cheerful-clouds-452738
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO