Topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube in acest an. Ce melodie a strans aproape 500 de milioane de vizualizari - VIDEO

Topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube in acest an. Ce melodie a strans aproape 500 de milioane de vizualizari - VIDEO
Data publicarii: 31 Iulie 2014
Data actualizare: 31 Iulie 2014
Succesul cantaretilor se contorizeaza atat in milioanele de discuri pe care reusesc sa le vanda, insa si in notorietatea pe care melodiile lor o capata pe internet. De aceea, numarul de vizualizari pe care o piesa a lor reuseste sa o stranga pe YouTube este important pentru orice artist.

Videoclipul "Dark Horse", al lui Katy Perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma YouTube in 2014, adunand de la inceputul anului pana in prezent aproape 500 de milioane de vizualizari.

De la momentul publicarii sale, pe 20 februarie, si pana in prezent, melodia "Dark Horse", interpretata de Katy Perry si Juicy J, a atras peste 496 de milioane de vizualizari, conform datelor furnizate de YouTube, informeaza hollywoodreporter.com.

Pe locul al doilea in topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube in acest an se situeaza "Can't Remember to Forget You", o colaborare a cantaretelor Shakira si Rihanna, cu peste 359 de milioane de vizualizari.

Vezi restul topului pe Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies