Tori Spelling, datoare vândută. Cum a pierdut o avere de milioane de dolari

Tori Spelling, datoare vândută. Cum a pierdut o avere de milioane de dolari
Citeste mai mult despre: Tori Spelling, avere, datorii,
Data: 29 Ianuarie 2019
Când tatăl lui Tori Spelling, cunoscutul producător Aaron Spelling, a murit, în 2006, acesta a lăsat în urmă o avere de 600 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, Tori a primit, prin testament, doar 800.000 de dolari, mama ei dezvăluind pentru New York Times și motivul.

Citește și: ”Beverly Hills 90210” revine după 30 de ani. Cinci dintre vedete își reiau rolurile

Se pare că Aaron nu avea încredere că fiica sa va ști cum să gestioneze o sumă mai mare, fiind cunoscută pasiunea acesteia pentru shopping. ”Tori obișnuia să închidă un magazin și să cheltuie aici 50.000 - 60.000 de dolari în doar câteva ore”, a declarat propria ei mamă. ”O lua razna, pur și simplu”.

În cartea sa autobiografică din 2003, ”Spelling It Like It Is”, Toni mărturisea, la rândul ei: ”Nu este niciun secret că am probleme cu banii. În copilărie, am crescut într-un lux mai mare decât ar putea visa cineva. Nu am cunoscut alt stil de viață. Chiar și atunci când am adoptat un stil de viață mai simplu, tot nu am putut să mă opresc din a cheltui mult. Chiar dacă gusturile mele nu sunt pretențioase, tot costă foarte mult”.

De asemenea, Tori a spus pentru People în 2016: ”Am crescut într-o familie în care nu se vorbea despre bani. Nu dau vina pe nimeni, dar probabil din această cauză nu știu să gestionez prea bine situația mea financiară...”.

Tori și soțul ei, Dean McDermott, au împreună cinci copii, Liam, Stella, Hattie, Finn și Beau, iar actrița din serialul ”Beverly Hills 90201” a mărturisit pentru People că îngrijirea celor mici costă foarte mult. 

În 2014, Radar Online scria că vedeta a cheltuit 6.000 de dolari pentru petrecerea aniversară a fiicei sale, Stella, într-un spa de lux. În 2017, aceasta a dat o petrecere în cinstea bebelușului cu numărul 5 care a costat peste 40.000 de dolari, conform Daily Mail. 

De asemenea, o parte considerabilă din avere s-a pierdut pe multiplele operații estetice pe care aceasta și le-a făcut, pe timpul petrecut la dezintoxicare de soțul ei Dean McDermott sau pe pensia alimentară pe care acesta o datorează fostei sale soții. 

În ultimii șase ani, Tori Spelling și McDermott s-au mutat de opt ori. La ora actuală, Tori Spelling și familia sa trăiesc într-o vilă de 2 milioane de dolari în Woodland Hills, California, pentru care aceștia plătesc o chirie de 9.500 de dolari pe lună. În cartea sa, actrița mărturisea: ”Am schimbat atâtea case pentru a-mi face viața mea ușoară, dar am pierdut milioane de dolari pe parcurs”.

Foto: Getty
 

Vezi și: Farmece, datorii si boală: Cristina Spătar face lumină!

FULLSCREEN
Tori Spelling, datoare vândută. Cum a pierdut o avere de milioane de dolari
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO