Tori Spelling, dezvăluiri despre fiul ei gay și relația lor ”ciudată”

Tori Spelling, dezvăluiri despre fiul ei gay și relația lor  ciudată
Citeste mai mult despre: Tori Spelling, copil,
Data: 08 Octombrie 2019
Tori Spelling este mama a cinci copii biologici, dar și mama vitregă a lui Jack, care este fiul soțului ei, Dean McDermott, dintr-o relație anterioară. 

Recent, Jack, fiul ei vitreg, a împlinit 21 de ani, iar Tori Spelling a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram. 

Citește și: Tori Spelling, datoare vândută. Cum a pierdut o avere de milioane de dolari

Actrița (46 de ani) a mărturisit că Jack a intrat în viața ei când avea 7 ani. Faptul că a recunoscut, mulți ani mai târziu, că este gay, i-a ajutat să lege o relație după o perioadă extrem de lungă și de ciudată de tăcere.

”Îl știu pe tipul ăsta de când avea 7 ani. L-am îndrăgit din prima clipă pentru că el habar nu avea cine sunt eu”, a scris Tori Spelling alături de fotografia în care sunt ea și Jack.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

La început, ne-am împrietenit pentru că amândurora ne plăceau cățeii, jocul de-a v-ați ascunselea sau jocurile video. El îmi spunea mie Teri. Și nu l-am corectat pentru că îmi plăcea felul în care mă percepea.

Băiețelul acesta a crescut. Îmi amintesc că îl ajutam cu lecțiile, să-și costumeze hamsterii de Halloween sau ne jucam la piscină. În timp ce ceilalți băieți de vârsta lui îl tachinau, noi îi ignoram și râdeam și ne jucam, încât până la urmă voiam și aceștia să ni se alăture”.

Relația dintre Tori și fiul ei vitreg, Jack, s-a răcit când acesta a devenit adolescent.

”Apoi au venit câțiva ani ciudați. El n-a mai dat niciun semn. Eu n-am mai dat niciun semn. Apoi, el și-a asumat identitatea sa sexuală. Iar au am fost mândră de încrederea cu care a făcut. El știe exact cine este. Apoi, am reluat relația de prietenie, ne-am regăsit la un alt nivel, plin de respect reciproc”.

Dean s-a căsătorit cu actrița Mary Jo Eustace în 1993, cei doi având un fiu, Jack, în 1998. După 13 de ani căsnicie, Dean și-a înșelat soția cu Tori, ceea ce a dus la divorțul de Mary Jo. La acel moment, Tori Spelling era și ea căsătorită, cu Charlie Shanian.

Foto: Getty

 

FULLSCREEN
Tori Spelling, dezvăluiri despre fiul ei gay și relația lor ”ciudată”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO