Tot Internetul a fost impresionat de această fotografie, dar stați să-i aflați povestea!

Tot Internetul a fost impresionat de această fotografie, dar stați să-i aflați povestea!
Autor: Dan Brumar
Data: 14 August 2019
O fotografie în care apare un nou-născut înconjurat de peste 1.000 de seringi a emoționat milioane de internauți din lumea întreagă în doar câteva zile de la publicare. Povestea ei face înconjurul lumii, iar mesajul e unul clar: există speranță, chiar și acolo unde aceasta a dispărut demult.

Samantha Packer, un fotograf profesionist de evenimente din Arizona, a publicat imaginea pe pagina ei de socializare pe data de 10 august 2018. Femeia a mărturisit că a fost pentru prima dată în cariera ei când cineva i-a cerut explicit să execute o fotografie în această manieră și a recunoscut că este o capodoperă. În fotografie apare micuța London, o fetiță care a venit pe lume pe 3 august în urma unei proceduri de fertilizare in vitro

Părinții ei sunt Patricia și Kimberly O’Neill, două femei care și-au unit destinele, dar care nu aveau cum să aibă un copil al lor decât prin FIV. Micuța London este înconjurată de 1.616 seringi cu ace, adică numărul exact de injecții cu hormoni pe care Patricia (30 de ani) a fost nevoită să le suporte în cei patru ani de tratament pentru a rămâne însărcinată. După șapte proceduri FIV, trei avorturi spontane și peste 1.600 de doze injectabile, tânăra a reușită să împlinească visul nonconformistului cuplu.

„Este o reprezentare fidelă a călătoriei noastre. Este atât de însuflețitor să auzi alte femei care își împărtășesc poveștile pe un subiect care e cam tabu. A fost grozav să vedem și alte femei ca noi, care ne-au spus că le dăm speranțe să reușească. Pentru că ai nevoie de așa ceva”, s-a confesat tânăra mămică pentru People.

Samantha Packer a mărturisit că cele două femei i-au pus la dispoziție seringile și i-au cerut să creeze ceva emoționant. După ce opera a fost gata, cele două s-au declarat mai mult decât mulțumite. Cele două spun că au vrut să transmită un mesaj la capătul călătoriei lor de patru ani de fertilizare in vitro, și anume că oricât de greu ar fi drumul, călătoria merită tot efortul. În 2017, când a suferit al treilea avort spontan, cele două au vrut să renunțe, pentru a nu-i pune Patriciei viața în pericol.

Citește și: Actrița care a făcut 23 de fertilizări in vitro, interviu pentru PROTV: „Cariera mea s-a relansat după ce am devenit mamă”

FOTO: Kimberly O'Neill/Facebook

Sfătuită de medici, Patricia a continuat tratamentele. A rămas însărcinată, însă cele două femei nu au putut răsufla ușurate decât atunci când London a venit pe lume și a fost declarată sănătoasă la naștere. Patricia și Kimberly O’Neill s-au cunoscut acum șase ani și, în 2017, au decis să se căsătorească.

FULLSCREEN
Tot Internetul a fost impresionat de această fotografie, dar stați să-i aflați povestea!
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO