Toti erau fermecati de chipul ei, dar cand ii vedeau si restul corpului o ocoleau. Cum arata modelul

Toti erau fermecati de chipul ei, dar cand ii vedeau si restul corpului o ocoleau. Cum arata modelul
Citeste mai mult despre: fermecati, chip, cum arata,
Data publicarii: 11 Aprilie 2017
Data actualizare: 11 Aprilie 2017
Desi fata ar fi ajutat-o sa ajunga pe cele mai ravnite podiumuri, Rosie Mercado ascundea un “mic secret”, din cauza caruia i-au fost inchise toate usile agentiilor de modeling.

Acestea primisera doar o poza de tip portret, promitatoare, dar cand au aflat cat cantarea tanara, nici nu au vrut sa auda. La acea vreme, modelul plus-size si mama a trei copii ajunsese sa cantareasca aproximativ 190 Kg. 

Desi fata ar fi ajutat-o sa ajunga pe cele mai ravnite podiumuri, Rosie Mercado ascundea un “mic secret”, din cauza caruia i-au fost inchise toate usile agentiilor de modeling. Acestea primisera doar o poza de tip portret, promitatoare, dar cand au aflat cat cantarea tanara, nici nu au vrut sa auda. La acea vreme, modelul plus-size si mama a trei copii ajunsese sa cantareasca aproximativ 190 Kg. 

Aceasta a marturisit pentru revista People ca nu avea “o relatie prea buna cu mancarea”, dar cosmarul a inceput in momentul in care fiul ei a fost diagnosticat cu o usoara paralizie cerebrala, iar relatia cu sotul s-a destramat. 

Citeste mai multe aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies