Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Doinita Oancea si Ioana Ginghina, intr-o imagine care trezeste amintiri. Toti fanii sperau sa le revada asa

Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Doinita Oancea si Ioana Ginghina, intr-o imagine care trezeste amintiri. Toti fanii sperau sa le revada asa
Data publicarii: 10 Martie 2014
Data actualizare: 10 Martie 2014
Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu si Ioana Ginghina au probat salbele si tinutele din colectia Dilo's a colegei lor Doinita Oancea si si-au amintit cu drag de personajele din telenovela "Regina".

Diana Dumitrescu, Doinita Oancea, Ioana Ginghina si Nicoleta Luciu s-au reunit recent si si-au amintit de perioada in care au fost colege pe platourile de filmare de la "Regina". Cele patru s-au distrat proband salbele si vestele din colectia Dilo's, ca sa semene cu personajele lor: Regina, Roza, Zambila sau Minodora.

"Ne-am amuzat pozand in lucruri care ne aduc aminte de momentele petrecute impreuna la filmarile pentru Regina si spre surprinderea noastra si cei prezenti la targul Cloud No.9 au intrat in jocul nostru", marturisea Diana Dumitrescu.

"Regina este unul dintre proiectele mele de suflet. Cele mai frumoase amintiri, o echipa minunata! Stiu ce se ascunde in spatele fiecarei secvente pe care o revad si in care apar si eu, ce greseli faceam, cat radeam sau plangeam. Asa ca, atunci cand Nicoleta ne-a vizitat la targ si am vazut ca suntem chiar o gasca mare din telenovela, mie si Dianei ne-a venit ideea sa facem cateva poze de grup. Cum vestele si salbele create de mine au elemente gipsy, ne-am gandit sa le folosim la aceasta mica sedinta foto", adauga Doinita Oancea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!