Totul a ieșit la iveală. De ce nu i-a permis Regina Prințului William să se însoare cu Kate Middleton

Totul a ieșit la iveală. De ce nu i-a permis Regina Prințului William să se însoare cu Kate Middleton
Data: 14 Decembrie 2018
Presa britanică scrie că nu numai relația dintre Regină și Meghan Markle ar fi una glacială, ci și cea dintre suverană și Kate Middleton.

După 8 ani de relație, în 2010 Prințul William și Kate Midlleton și-au oficializat relația. Presa a speculat inițial că William a ezitat să o ceară pe Kate pentru că nu ar fi fost sigur că o iubește cu adevărat, însă adevărul e altul, scrie o publicație britanică.

Daily Mail, care citează surse din anturajul regal, scrie că Regina Elisabeta i-ar fi interzis inițial lui William să se căsătorească cu ducesa de Cambridge. Motivul ar fi fost, potrivit acestei surse, absența unui loc de muncă: viitoarea ducesă nu lucra nicăieri (n.r. familia lui Kate e foarte bogată, prin urmare un job ar fi fost redundant, probabil).

Katie Nicholl explică în volumul „The Making of a Royal Romance" și motivul din spatele acestei interdicții.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Born to be QUEEN ???????????? #duchessofcambridge

A post shared by Princess Diana, Kate & Meghan (@princessdianakatemeghan) on

„Regina Elisabeta era foarte îngrijorată și credea că viitoarea soție a lui William nu are o identitate clar conturată, așa că i-a interzis nepotului său să oficializeze relația. Ulterior, Kate s-a angajat la casa de modă Jigsaw, iar Regina a retras această interdicție. [...] Reginei îi plac foarte mult oamenii muncitori, prin urmare nu acceptă ca în familia ei să intre niciun pierde-vară, iar Kate era unul dintre acei oameni în acel moment.", a explicat Nicholl.

Ulterior Kate a renunțat la jobul ei imediat după căsătoria cu William, întrucât protocolul cere ca femeile care intră în familia regală să se ocupe exclusiv de activități caritabile.

Aceeași sursă a precizat pentru Daily Mail că relația dintre Kate și Regină ar fi, de fapt, la fel de glacială precum cea dintre suverană și Meghan Markle.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO