Traducătoarea lui Putin, ipostaze sexy pe Instagram. Cu ce se ocupă în timpul liber

Traducătoarea lui Putin, ipostaze sexy pe Instagram. Cu ce se ocupă în timpul liber
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, divertisment,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Octombrie 2021
Data actualizare: 22 Ianuarie 2022
Daria Boyarskaya, în vârstă de 36 de ani, a fost menționată în presa internațională în 2019, la întâlnirea lui Vladimir Putin cu Donald Trump, la Summitul G20. Un expert de la Casa Albă a presupus că frumoasa traducătoare din Rusia, cu o siluetă de model, ar fi fost angajată pentru a-i distrage atenția lui Trump. 

Stephanie Grisham, fostă purtătoare de cuvânt a Casei Albe, vorbește în noua ei carte „I'll Take Your Questions Now” (n.r. Acum vă răspund la întrebări), și de întâlnirea celor doi lideri la summitul din Osaka, Japonia. 

„Când a început întâlnirea, Fiona Hill (expertul de la Casa Albă în relația cu Rusia) s-a aplecat către mine, și m-a întrebat dacă am observat-o pe traducătoarea lui Putin, care era o femeie foarte atrăgătoare, o brunetă cu părul lung, o față drăguță, și un corp minunat”, a scris Grisham, potrivit New York Times. „Mi-a mai spus că ea suspectează că femeia a fost aleasă special de Putin ca să îl distragă pe președintele nostru”, scrie Grisham. 

La scurt timp, mai multe publicații străine, printre care Daily Mail și The Sun au încercat să afle mai multe detalii despre tânăra rusoaică. Istagramul Dariei le-a atras imediat atenția, datorită ipostazelor sexy în care pozează. 
 

Daria Boyarskaya a fost traducătoare pentru Vladimir Putin și la alte întâlniri oficiale la care el a participat. Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a menționat că traducătorii „sunt furnizați de Ministerul Afacerilor Externe la cererea administrației prezidențiale”. 

În pofida speculațiilor, la întâlnirea celor doi lideri, Daria a purtat o ținută decentă și a părut o fire discretă.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

În ciuda acestor apariții îndrăznețe, persoanele din anturajul traducătoarei au vorbit în presa rusă despre modestia și profesionalismul ei. 

În timpul liber, Daria Boyarskaya frecventează o sală de dans, fiind pasionată de bachata. Pe contul ei de Instagram pot fi văzute mai multe filmulețe de la repetiții. 

Sursă foto: Instagram/ dariaboyarskaya, life.ru


Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies