Trailer-ul filmului horror care a facut audienta sa planga a fost lansat

Trailer-ul filmului horror care a facut audienta sa planga a fost lansat
Data publicarii: 01 Aprilie 2018
Data actualizare: 01 Aprilie 2018
Primul trailer din filmul de groaza "Hereditary" a fost lansat si este exact ce toti iubitorii de filme de acest gen au sperat ca o sa fie. 

Daca simti nevoia sa plangi pentru ca iti doresti sa dormi, atunci acest trailer este perfect pentru acest lucru, din cauza partilor terifiante si intrigante care se afla in trailer. 

Este inceputul lunii februarie si oamenii deja clasifica acest film ca fiind cel mai de groaza film din anul 2018 si, cu siguranta, chiar arata in acest fel. 

In general, cand oamenii vorbesc despre un film ca ar fi cel mai terifiant film vreodata, oamenii de pe retelele de socializare nu prea apreciaza aceste aspecte, nefiind fani al acestor filme de acest gen. 

Cand expertii de la festivalul filmelor Sundance fac declaratia ca acest film va fi complet diferit de celelalte filme de groaza, ar trebui ca oamenii sa ia acest aspect in considerare. Filmul a fost produs de studioul A24 si de cei care au fost in spatele filmelor "The Witch", "Green Room" si cel nominalizat la Oscar "Lady Bird". 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies