Trăistariu, declarație despre reprezentanta României la Eurovision. "Îmi este rușine de situație"

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 12 Februarie 2020
Data actualizare: 12 Februarie 2020
"Îmi este rușine de situație...rămân la părerea mea, Eurovisionul nu este un joc pentru copii. La Eurovison nu trimiți copii necopti" Vezi mai sus declarația completă.

Mihai Trăistariu se pare că n-a avut parte nici anul ăsta de succes la Eurovision, după ce TVR a anunțat că anul acesta vom avea o selecție internă, iar reprezentantul României la celebra competiție muzicală va fi Roxen, o tânăra de doar 23 de ani. 

După succesul răsunător pe care l-a avut avut în 2006 cu piesa Tornero, unde Mihai Trăistariu a luat un loc 4, artistul și-a dorit mult să-și mai încerce norocul pe marea scenă. 

Astfel, Mihai a participat aproape an de an la fiecare selecție națională, față de care, spune el, s-a pregătit intens, însă nu a prins suficient la juriu sau la votul publicului încât să fie ales că reprezentant al României. 

Legat de Roxen, care a fost desemnată în urmă cu puțin timp, Mihai Trăistariu a făcut o declarație surprizatoare: "Îmi este rușine de această situație... o știu de la 14 ani, i-am dat chiar și un premiu.. premiul Trăistariu" 

VEZI MATERIALUL DE MAI SUS: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!