Transformare de look pentru Conchita Wurst. Cum arată acum câștigătorul ediției din 2014 a concursului Eurovision

Transformare de look pentru Conchita Wurst. Cum arată acum câștigătorul ediției din 2014 a concursului Eurovision
sursa foto: Instagram
Data publicarii: 30 Iulie 2020
Data actualizare: 30 Iulie 2020
În 2014, Conchita Wurst a devenit celebru în întreaga lume după ce a câștigat concursul Eurovision, prezența lui fiind una controversată la momentul respectiv. 

Numele real al Conchitei este Thomas Neuwirth, iar acum șase ani a făcut senzație cu apariția de la Eurovision, iar mulți oameni au fost de părere la vremea respectivă că triumful a avut legătură cu imaginea pe care a promovat-o, cel al unei cântărețe travestită. 

În ultimul timp, Thomas a renunțat la imaginea respectivă și s-a axat pe identitatea lui reală, cea de bărbat. A renunțat la machiajul strident, s-a tuns scurt, iar de curând s-a vopsit blond. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conchita / TOM / WURST (@conchitawurst) on

Născut în noiembrie 1988, controversatul personaj a aparut în 2011 în lumea showbiz-ului din Austria în postura de Conchita Wurst, ca răspuns al experiențelor personale pe care le-a avut.

Într-un interviu acordat în presa din Germania, Tom Neuwirth a mărturisit că aceasta este doar o etapă și că Conchita Wurst nu a dispărut definitiv. ”A luat o pauză. Va reveni la un moment dat”, a explicat acesta.

Vezi și:  Intră in challenge-ul oficial How to Tik Tok!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!