Transformare de look pentru Conchita Wurst. Cum arată acum câștigătorul ediției din 2014 a concursului Eurovision

Transformare de look pentru Conchita Wurst. Cum arată acum câștigătorul ediției din 2014 a concursului Eurovision
sursa foto: Instagram
Data publicarii: 30 Iulie 2020
Data actualizare: 30 Iulie 2020
În 2014, Conchita Wurst a devenit celebru în întreaga lume după ce a câștigat concursul Eurovision, prezența lui fiind una controversată la momentul respectiv. 

Numele real al Conchitei este Thomas Neuwirth, iar acum șase ani a făcut senzație cu apariția de la Eurovision, iar mulți oameni au fost de părere la vremea respectivă că triumful a avut legătură cu imaginea pe care a promovat-o, cel al unei cântărețe travestită. 

În ultimul timp, Thomas a renunțat la imaginea respectivă și s-a axat pe identitatea lui reală, cea de bărbat. A renunțat la machiajul strident, s-a tuns scurt, iar de curând s-a vopsit blond. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conchita / TOM / WURST (@conchitawurst) on

Născut în noiembrie 1988, controversatul personaj a aparut în 2011 în lumea showbiz-ului din Austria în postura de Conchita Wurst, ca răspuns al experiențelor personale pe care le-a avut.

Într-un interviu acordat în presa din Germania, Tom Neuwirth a mărturisit că aceasta este doar o etapă și că Conchita Wurst nu a dispărut definitiv. ”A luat o pauză. Va reveni la un moment dat”, a explicat acesta.

Vezi și:  Intră in challenge-ul oficial How to Tik Tok!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies