Transformare halucinantă: fără dinți și machiaj arată ca o bunicuță! Câți ani are de fapt

Transformare halucinantă: fără dinți și machiaj arată ca o bunicuță! Câți ani are de fapt
Citeste mai mult despre: TikTok, transformare,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 07 Iunie 2022
Data actualizare: 07 Iunie 2022
Machiajul și filtrele de pe rețelele de socializare pot face un om să arate total diferit. Însă uneori această transformare nu mai are nicio legătură cu realitatea.

Mulți spun că este și cazul lui Ashley Bulter, o femeie de 31 de ani. Dacă mai pui la socoteală și faptul că nu are dinți, atunci transformarea este de-a dreptul halucinantă.

Imaginile cu Ashley au ajuns virale pe net: fără dantură și fără machiaj, femeia pare o octogenară. Aceasta și-a pierdut dinții în urma cu câțiva ani din cauza dependenței de droguri. Acum încearcă să își refacă viața, mai ales că are și un copil. 

Livrează mâncare pentru a-și câștiga existența, dar își rotunjește veniturile și cu încasările din tiktok. Ashley Bulter face parte din categoria femeilor “catfish”, ale căror transformări sunt fascinante.

@mamaupinsmoke Just press record… Who cares what others think!!! HAVE FUN!!! ???????? #mamaupinsmoke #mamaupinsmokefamily #besilly #grwm #transition #mytransition ♬ whyisthisaudiofamous - molly ????

“Din păcate, am fost dependent de metanfetamina în urma unei relații toxice”. Căderea dinților a început odată cu violența domestică, ulterior fiind nevoită să și-i scoată și pe restul din cauza dependenței de droguri.

„Dar asta nu înseamnă că sunt urâtă sau o persoană rea. Mi-aș dori ca oamenii să nu conecteze frumusețea cu aspectul exterior”, spune Ashley.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!