Transformare incredibilă! O canadiancă e de nerecunoscut după ce renunță la machiaj și proteza dentară

Transformare incredibilă! O canadiancă e de nerecunoscut după ce renunță la machiaj și proteza dentară
Citeste mai mult despre: transformare, machiaj,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 15 Februarie 2022
Data actualizare: 15 Februarie 2022
O canadiancă în vârstă de 35 de ani face senzație pe TikTok cu transformările sale spectaculoase. Atât de “spectaculoase” încât nu pare una și aceeași persoană!

Sarah Anders, de profesie make-up artist, își dovedește talentul în materie de transformări pe TikTok. Femeia, care a rămas fără dinții din față în urma unui accident cu bicileta, folosește o proteză dentară și un machiaj strident pentru un look de divă sexy. Filmulețele pe care le postează pe TikTok au mare succes și sunt vizionate de sute de mii de oameni. 


 

@lashesandlosing ???? #makeup #transition #catfish #trending #noteeth ♬ iNTERNET MONEY LEMONADE FiASKO REMiX - FiASKO フィヤスコ

“Oamenilor nu le vine să creadă că e una și aceeași persoană, pentru că arăt total diferit fără machiaj, coafură și fără dinți. Unii chiar mă întreabă cum de am reușit să slăbesc între look-ul de dinainte și cel de după”, a mărturisit femeia.

@lashesandlosing I hate this process of growing the brows back ???? #makeup #transition #catfish #trending #noteeth @NYX Cosmetics @narsissist @colourpopco @toofaced ♬ original sound - Tijera Fleming

Canadianca a spus că o prietenă i-a sugerat să posteze transformările online, pentru că sunt uimitoare și șocante. “Nu mă deranjează să le arăt oamenilor adevărata mea față, pentru că îmi place cum arăt în mod natural și știu că aspectul fizic nu este totul în viață”. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!