Transformare totala. Cat de diferit arata Dev Patel la 8 ani de la filmul care l-a facut vedeta, Slumdog Millionaire

Transformare totala. Cat de diferit arata Dev Patel la 8 ani de la filmul care l-a facut vedeta, Slumdog Millionaire
Citeste mai mult despre: Slumdog Millionaire, Dev Patel,
Data: 22 Octombrie 2016
In 2008, filmul indian Slumdog Millionaire devenea un adevarat fenomen mondial, iar acorii din rolurile principale superstauri. Dev Patel si Freida Pinto au devenit idolii unei generatii, cei doi formand un cuplu si in viata reala pana in 2014.

In 2008, cand a primit rolul din Slumdog Millionaire, dupa 5 auditii, Dev Patel avea numai 18 ani. Acesta a fost ales dupa ce actorul favorit pentru rol, Ruslaan Mumtaz, a fost considerat mult prea chipes pentru personajul Jamal. "Mi-am dorit un tip care sa nu arate ca un erou. Vreau sa isi castige acest statut in film", spunea producatorul filmului. Filmul a avut un succes rasunator, castigat 8 premii Oscar dintr-un total de 10 nominalizari. 

Dev Patel si-a continuat cu succes cariera. Protagonistul filmului Slumdog Millionaire a jucat in serialul The Newsroom, in filmul apreciat The Best Exotic Marigold Hotel si are in pregatire proiecte interesante.

 

Acum actorul britanic de origine indiana face furori in filmul Lion, in care joaca alaturi de Nicole Kidman. Patel si-a schimbat look-ul si barba pe care si-a lasat-o il face sa para mai matur decat este in realitate. La numai 26 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati actori din Marea Britanie.


FULLSCREEN
Transformare totala. Cat de diferit arata Dev Patel la 8 ani de la filmul care l-a facut vedeta, Slumdog Millionaite
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO