Transformare uluitoare! Cine crezi ca este tanara sexy din imagine? FOTO

Transformare uluitoare! Cine crezi ca este tanara sexy din imagine? FOTO
Citeste mai mult despre: Lindsay Lohan,
Data: 13 Octombrie 2013
E bruneta, foarte sexy si emana multa incredere in sine.

Ei bine, este vorba despre Lindsay Lohan.

Vedeta a interpretat-o de curand pe Elizabeth Taylor intr-un lungmetraj de televiziune despre viata regretatei actrite, inclusiv despre povestea pasionala de iubire a divei cu Richard Burton, insa criticii au desfiintat pur si simplu prestatia lui Lindsay.

Transformarea prin care a trecut tanara vedeta pentru acest rol este evidenta. Vezi in galeria foto imagini cu Lindsay Lohan si frecventele ei schimbari de look.

In ultimii ani, Lindsay a fost prezenta in presa mai mult din cauza scandalurilor in care este implicata, provocate de consumul de alcool si de droguri, si pentru problemele pe care le are cu autoritatile decat pentru reusitele actoricesti.

In varsta de 27 de ani, actrita americana s-a internat la Betty Ford Center din Rancho Mirage, California pe 2 mai, in urma unui ordin judecatoresc, dupa ce a recunoscut in instanta ca i-a mintit pe politistii veniti la locul producerii unui accident de circulatie, in iunie 2012, incalcand astfel termenii regimului de libertate conditionata care ii fusese impus anterior.

Lindsay s-a transferat de la clinica Betty Ford la Cliffside Malibu la jumatatea celor 90 de zile, intrucat a considerat ca cea de-a doua clinica era mai potrivita pentru tratamentele pe termen lung. Aceasta a fost cea de-a sasea internare a actritei americane intr-un centru de dezintoxicare.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea trasnita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

FULLSCREEN
Transformare uluitoare! Cine crezi ca este tanara sexy din imagine? FOTO
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO