Transformare uluitoare: în urma cu câțiva ani era piele și os, acum este din nou o femeie sexy. Cum arată Tara Reid

Transformare uluitoare: în urma cu câțiva ani era piele și os, acum este din nou o femeie sexy. Cum arată Tara Reid
Citeste mai mult despre: Tara Reid, 2019, ingrasat, transformare,
Autor: Doina Goanta
Data: 04 Septembrie 2019
În urmă cu câțiva ani, Tara Reid își îngrijora fanii: cu trupul ei firav, părea gata să se prăbușească pe stradă în orice moment. Ajunsese piele și os, iar comportamentul său sugera că nu își dă seama de gravitatea problemei. Vedeta susținea că nu este anorexica, ci doar o femeie slabă, “cu oase proeminente”. 

În urma cu 20 de ani, Tara Reid era tânăra la care visau toți adolescenții. Blondă, cu chip de păpușă, ochi albaștri și un zâmbet cuceritor, actrița era în topul celor mai sexy tinere speranțe de la Hollywood. Din păcate, nu a făcut față succesului și viața sa a luat o întorsătură haotică. A apelat la operații estetice care, din păcate, nu i-au reușit prea bine și a ajuns să arate ca un schelet. În plus, când apărea în public la evenimente mondene, cel mai adesea era neîngrijită și îmbrăcată total nepotrivit.

Din fericire, actrița pare într-o formă mult mai bună în ultima perioadă. S-a mai îngrășat, iar chipul ei este mai luminos. Specialiștii spun că și-ar fi făcut câteva proceduri estetice  la față, însă, dacă este adevărat, acestea sunt total reușite. Vedeta și-a recăpătat chipul de păpușă din urma cu 20 de ani.

Foto: Tara Reid, 2019

La cele mai recente apariții mondene, vedeta a dat dovadă de bun gust și a ales ținute care să o avantajeze -  rochii lungi și elegante.

Tara Reid a vorbit, în trecut, despre problemele sale.

Foto: Tara Reid, 2019

"Sunt doar o femeie mică de înălțime, cu oase proemiente. Mănânc, mănânc, mănânc, mănânc. Câțiva oameni mănâncă prea mult și le spuneți că sunt grași", mărturisea vedeta în urmă cu câțiva ani.

Vedeta a vorbit și despre operațiile sale estetice eșuate.

"Mi-e frică să mă operez din nou. E ca și cum ai supraviețui unui accident de avion și ai merge iar cu avionul. Cicatricile sunt rănile mele de lupta. Asta e! Daca mai am curaj să apar goală în fața unei persoane oarecare? Nu! Dacă aș mai poza pentru Playboy? Nu! Dar iubitul meu crede că sunt sexy și asta e tot ce contează", spunea Tara într-un interviu.

Foto: Tara Reid, 2019

Reid a avut o viață destul de zbuciumată. De-a lungul timpului, Tara și-a creat o reputație de petrecăreață, iar paparazzi au suprins-o adesea în ipostaze jenante, în diverse cluburi de fițe. După mai multe relații eșuate, Tara s-a refugiat în petreceri și alcool, lucru care i-a dat viața și sănătatea peste cap.

 În prezent, actrița are o relație serioasă, de mai bine de un an, cu un producător și un club promoter.

FULLSCREEN
Transformare uluitoare: în urma cu câțiva ani era piele și os, acum este din nou o femeie sexy. Cum arată Tara Reid
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO