Transformare uluitoare. Și-a dorit să devină femeie, după ce ani de zile a fost hărțuit de părinți și colegi

Transformare uluitoare. Și-a dorit să devină femeie, după ce ani de zile a fost hărțuit de părinți și colegi
Citeste mai mult despre: transformare, povesti de viata, transgender,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 27 Mai 2021
Data actualizare: 27 Mai 2021
Jasmine Vine s-a născut de genul masculin, dar mereu a simțit că nu se regăsește în propriul corp. În copilărie a suferit foarte mult, fiind agresat de colegii de școală. Abia după ce și-a dat seama că este o femeie transgender, a devenit o persoană împlinită. 

„Numele meu este Jasmine Vine: un nume pe care l-am ales singură în timp ce deveneam femeia care sunt astăzi. Prima oară când am dorit să-mi iau viața, aveam doar 7 ani. Viața mea de acasă era plină de violență, părinții mei alegeau adesea droguri în locul mâncării, iar eu eram deja un proscris, fiind numit cu cuvinte îngrozitoare. Niciunul dintre membrii familiei mele nu avea loc de muncă. M-au învățat cum să profit la maximum de ajutoarele sociale. Ba chiar m-au învățat cum să fur”, își povestește Jasmine trecutul crunt pe rețelele sociale.  

Când a împlinit 14 ani, a început să se documenteze pe YouTube, pentru a afla informații despre persoanele transgender. Curând, Jasmine a început să-și vadă adevăratul sine în oglindă și să-i inspire pe ceilalți în călătoria lor de a se descoperi. În prezent, ea vorbește despre experiența ei cu urmăritorii de pe Instagram și TikTok.

Parcursul ei spre transformare nu a fost deloc ușor. După pierderea părinților, Jasmine a trecut prin episoade de depresie, atacuri de panică, încât a petrecut un timp într-o unitate psihiatrică. „Practic, mintea mea a devenit cel mai rău dușman al meu. Era o zonă de război, în care eu eram inamicul numărul unu. După ani de terapie, după nenumărate cărți de psihologie citite, m-am reconectat cu valorile și cu scopul meu”, spune Jasmine. 


Vezi în galeria foto cum s-a schimbat de-a lungul anilor. 

Sursă foto: Instagram/ jasmine.vinee

Vezi și: România, te iubesc! : ”Crescuți cu frică”

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!