Transformarea fabuloasa a lui "Arnold din Coreea". Cum arata inainte sa se apuce de bodybuilding

Transformarea fabuloasa a lui Arnold din Coreea . Cum arata inainte sa se apuce de bodybuilding
Data publicarii: 23 Mai 2017
Data actualizare: 23 Mai 2017
Datorita modului spectaculos in care arata, Hwang Chul Soon este poreclit "Arnold al Coreei". 

In varsta de 33 de ani, Chul Soon spune ca si-a construit forma fizica in peste 12 ani de bodybuilding si antrenamente intense.

Pentru a ajunge la o forma fizica de invidiat, barbatul a lucrat din greu. Chul Soon a inceput sa faca sport la 20 de ani, pe vremea cand avea doar 60 de kilograme.Sesiunile intense de antrenamente, dieta corespunzatoare si ambitia l-au transfomat pe Chul Soon intr-un adevarat model pentru persoanele care isi doresc sa faca sport. In prezent, barbatul este antrenor personal pentru celebritatile din Coreea de Sud, dar si model. 

Citeste si: Si-a inceput cariera ca model de lenjerie intima, dar a renuntat la silueta 90-60-90. Cum arata acum Hunter McGrady

Succesul de care se bucura coreeanul s-a materilizat si intr-un numar mare de fani pe retelele de socializare. Pe contul sau de Instagram, peste 700 000 de prieteni virtuali ii urmaresc activitate. 

Pentru a le mentine interesul, Hwang Chul Soon publica atat fotografii, cat si parti ale antrenamentelor pe care le desfasoara in sala de forta. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies