Transformarea prin care a trecut Mario Galatanu dupa participarea la Romanii au talent. Cat de schimbat e acum artistul

Transformarea prin care a trecut Mario Galatanu dupa participarea la Romanii au talent. Cat de schimbat e acum artistul
Data: 08 August 2017
Mario Galatanu a cucerit publicul si juriul atunci cand a participat la Romanii au talent. Carismatic si cu un zambet adorabil, pustiul a reusit sa ajunga in anul 2011 pana in semifinala show-ului transmis de ProTV. 

Mario provine dintr-o familie care a inteles ca muzica e calea pe care trebuie sa mearga atat el, cat si sora lui, Raluca. Amandoi au facut cursuri si au inceput sa participe la festivalurile pentru copii din Romania, unde au castigat premii peste premii. Sub numele de Blue Angels, au participat la Mamaia Copiilor, unde au luat ca duet unul dintre premii.

Dupa participarea la Romanii au talent, cariera muzicala a lui Mario a inceput sa se contureze frumos. Pustiul talentat s-a remarcat mai intai sub numele de scena Fresh Kid. Dupa ce l-a intalnit pe Alex Velea, iar artistul s-a implicat in dezvoltarea calitatilor sale muzicale, Mario a devenit celebru drept Mario Fresh. 

Alex Velea l-a sprijinit si la scurt timp dupa ce au inceput sa colaboreze, Mario Fresh a ajuns sa fie comparat cu Justin Bieber. Chiar daca este recunoscut pe strada si urca pe scena alaturi de cei mai mari artisti de la noi din tara, pustiul este un adolescent ca oricare altul.

In varsta de 17 ani, Mario se remarca acum si print-un look nonconformist. Adolescentul a inceput sa faca sport cu regularitatea, iar felul in care arata s-a schimbat considerabil. Primele "pachetele de muschi" se vad, iar fanele artistul se declara incantate de modul in care acesta arata. In prezent, Mario Fresh traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. 

Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO