Trasnaile se fac prima data la ProFM: Emisie in direct, din aer, la 50 de metri deasupra Palatului Mogosoaia

Data publicarii: 05 Septembrie 2014
Data actualizare: 05 Septembrie 2014
Cum sa-ti inchei saptamana mai bine, daca nu cu un mic dejun pe malul lacului Mogosoaia? Si nu oricum: un mic dejun unic, la 55 de metri in cer! Savurezi totul cu picioarele in aer, in timp ce te bucuri de o priveliste incredibila.

ProFM a facut-o din nou! Dupa ce a organizat concerte in metrou si in tramvai, in timp ce acestea se deplasau pe rutele lor, si de data acesta a rupt norma si a urcat la 55 de metri in aer pentru o emisie incredibila.

DJ-u ProFM Marius Onuc s-a urcat pe platforma Dinner in the sky, a luat 6 ascultatori norocosi si vedetele tale preferate, Nicole Cherry, Xonia, Doru de la Deep Central, Sore, Dorian si Radio Killer cu el si a facut o emisie intreaga a matinalului Alarma ProFM de la 55 de metri deasupra pamantului.

Totul in timp ce Gala Catering le-a servit un mic dejun de 5 stele, maestrul Sergiu Nedelea – Ambasador European al Somelierilor, i-a aromat cu cele mai parfumate vinuri si Alexandra Violin le-a cantat live la vioara. 

Acompaniat de colegul Greeg din studioul ProFM, Marius a promis si a realizat o emisine cu totul speciala pentru ascultatorii ProFM.

"Este ceva cu totul inedit! Sa iei micul dejun pe malul lacului la 55 de metri deasupra solului este o experienta wow! Ma bucur ca am avut ocazia sa organizam o emisiune live impreuna cu ascultatorii nostri si cu cei mai tari artisti din aer!", a declarat Marius Onuc.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul www.dinnerinthesky.ro si Gala Catering.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies