Trecutul întunecat al Juliei Roberts: sora ei s-a sinucis și a dat vina pe actrița din Pretty Woman

Trecutul întunecat al Juliei Roberts: sora ei s-a sinucis și a dat vina pe actrița din Pretty Woman
Julia Roberts a deplâns moartea sorei ei. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Decembrie 2019
Data actualizare: 04 Ianuarie 2020
Actrița care a ajuns cunoscută datorită rolului din filmul „Pretty Woman” (Frumușica) va fi urmărită mereu de blestemul surorii sale vitrege. Nancy Motes a fost găsită decedată în cadă acum 5 ani, iar Julia Roberts a fost considerată responsabilă pentru moartea ei.

Cei mai mulți admiratori ai Juliei Roberts îl știu pe fratele ei mai mare, Eric Roberts, care este un actor de succes. De fapt, actoria este o trăsătură de familie, fiindcă și părinții lor au îmbrățișat această meserie.

Puțini știu că Julia Roberts (52 de ani) a avut o soră vitregă, care s-a stins la vârsta de 38 de ani. Nancy Motes a fost găsită decedată în cadă, după ce a ingerat un pumn de pastile, la 9 februarie 2014. 

Lângă ea a fost găsit un bilet de adio, în care Nancy și-a explicat gestul și și-a cerut scuze familiei sale. Trei dintre cele 5 pagini ale scrisorii de adio i-au fost dedicate surorii sale, Julia, pe care a acuzat-o fățiș că a împins-o spre acest gest extrem.

„Personal, încă susțin că Julia este responsabilă de moartea logodnicei mele. Când oamenii mă întreabă despre Julia, le spun adevărul, deoarece nu fac decât să onorez memoria logodnicei mele”, declara recent John Dilbeck, logodnicul lui Nancy, conform Radar Online.

Acesta susține că actrița și-a umilit sora în asemenea hal, că e o drogată, încât asta a împins-o la sinucidere. 

„A făcut-o să pară o dependentă de droguri, când de fapt era vorba doar de iarbă. Pentru asta avea cazier în Georgia. Nu vorbim de heroină. E o calomnie îndreptată împotriva cuiva care nu se poate apăra, iar oamenii trebuie să știe ce a făcut Julia”, a mai spus acesta.

FOTO: Twitter/@JohnBDilbeck

Același bărbat a susținut că Julia Roberts și-a umilit sora din cauza greutății sale, fapt care i-a provocat acesteia o depresie severă.

Julia Roberts a refuzat să răspundă acestor acuzații, însă a deplâns moartea surorii vitrege la două luni după decesul acesteia.

A vrut să-i saboteze nominalizarea la Oscar

Surse din cadrul familiei au declarat că Nancy Motes și-a planificat minuțios moartea, astfel încât să o pună pe Julia Roberts într-o lumină nefavorabilă. 

Actrița, care fusese nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din filmul August: Osage County (actriță în rol secundar), nu s-a ales cu nimic la gala din 2 martie 2014.

Oscarul a ajuns la Lupita Nyong’o, pentru rolul din 12 ani de sclavie.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Julia Roberts
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies