Trei greșeli uriașe de Photoshop în noua poză oficială a clanului Kardashian

Trei greșeli uriașe de Photoshop în noua poză oficială a clanului Kardashian
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, Photoshop,
Data publicarii: 01 Aprilie 2019
Data actualizare: 01 Aprilie 2019
Recent, Kim Kardashian a postat pe contul de Instagram o fotografie de promovare a sezonului 16 a emisiunii KUWTK, iar fanii au identificat rapid multiple gafe.

Kim a publicat o imagine în care se regăsesc ea, cele patru surori ale sale și mama Kris Jenner, în promovarea celui de-al 16-lea sezon al emisiunii în care apar acestea: ”Keeping Up With the Kardashians”. 

Citește și. Fiica de 5 ani a lui Kim Kardashian și-a întrebat mama de ce este celebră. Ce răspuns a dat vedeta

Deși se intenționa stilată, fotografia a stârnit imediat comentariile fanilor, aceștia întrebându-se unde a dispărut partea de jos a trupului lui Khloe Kardashian, dacă nu cumva Kendall Jenner a fost pusă cu ajutorul Photoshopului în poză sau de ce Kourtney Kardshian pare să aibă șase degete la picioare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

În primul rând, fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu partea de jos a trupului lui Khloe, care pare să fi dispărut. Mai mult, oamenii cred că Kendall Jenner fost ”aruncată” în poză cu ajutorul unui program de editare.

Care au fost gândurile fanilor. ”Biata Kendall! Să fim serioși, aceasta a fost photoshoppată în ultimul minut, pentru că toată lumea procedează așa. N-a reușit să ajungă la ședința foto”. 

”De ce Kourtney pare să aibă șase degete la picior?”.

”Să fim sinceri, nu este cea mai bună încercare a clanului Kardashian de a face o fotografie de grup. Nimic nu poate întrece însă momentul în care picioarele lui Khloe au ajuns pe trupul lui Kylie, în felicitarea de Crăciun. A fost epic”.

Foto: Instagram

Vezi și: Ea e Kim Kardashian de Romania
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!