Trei semne care iti spun ca iubitul tau nu e suficient de matur pentru tine

Trei semne care iti spun ca iubitul tau nu e suficient de matur pentru tine
Citeste mai mult despre: iubit, acasatv.ro, maturitate, semne,
Data publicarii: 12 Septembrie 2011
Data actualizare: 12 Septembrie 2011
Fiecare relatie ajunge intr-un punct in care cei doi trebuie sa decida ce fel de angajament vor sa isi asume unul fata de celalalt.

Unele dintre noi au reguli foarte clare si stricte si nu isi pierd timpul jucandu-se prea mult, in timp ce alte femei raman langa aceeasi persoana luni, sau chiar ani, asteptand-o sa evolueze si sa se maturizeze. Daca te numeri printre cele care vor sa depisteze din timp un barbat imatur, care probabil se va maturiza mult prea greu, iti oferim treii indicii clare dupa care sa te ghidezi.

1. Problemele cu scoala - Daca inca este la liceu si incearca a patra oara sa isi ia bacalaureatul sau nu reuseste sub nicio forma sa isi incheie studiile universitare, s-ar putea sa ai o problema. O persoana matura indentifica, daca nu in amanunt, macar in mare parte, ce are de facut si care sunt prioritatile. Un barbat nesigur de cine este si de ce trebuie sa faca, nu este capabil sa isi ia angajamente pe termen lung. Desigur, astfel de experiente nu sunt definitorii neaparat pentru inteligenta lui, insa este evident ca ii lipseste perspectiva de viitor.

2. Probleme cu serviciul - Da, este adevarat ca din cauza recesiunii nu se gasesc slujbe chiar la tot pasul, dar exista si persoane care refuza din start sa le caute. La finalul liceului sau al facultatii, vine acel moment in care trebuie sa decidem ce facem pe viitor. Unii dintre noi sunt norocosi si isi gasesc un loc de munca avantajos de la inceput, altii trebuie sa inceapa de mai jos, dar toti trebuie sa facem ceva. Daca iubitul tau nu vrea sa se angajeze nicaieri, motivand salariile mici sau orarul neconvenabil, dar prefera sa ia bani de iesit in oras de la mama lui, s-ar putea sa nu fie tocmai barbatul de care ai nevoie. Daca vrei o relatie serioasa, un barbat care refuza sa isi asume responsabilitati nu este pentru tine.

Intra pe www.acasatv.ro si citeste continuarea!
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies