Trilogia Stapanul Inelelor, disponibila acum si intr-un box editie speciala!

Trilogia Stapanul Inelelor, disponibila acum si intr-un box editie speciala!
Citeste mai mult despre: Stapanul inelelor, dvd, trilogia,
Data: 15 Ianuarie 2010
Lumea fascinanta descrisa de J.R.R. Tolkien in epopea Stapanul Inelelor (1954), adaptata pentru marile ecrane de scenaristul Fran Walsh si regizorul Peter Jackson, este disponibila acum intr-un box editie speciala.

Pachetul poate fi achizitionat de pe magazinul online de film si muzica www.provideo.ro, la un pret special de 94.9 RON.  Box-ul contine cele trei filme: Fratia Inelului (2001), Cele doua turnuri (2002) si Intoarcerea Regelui (2003), pe 6 discuri.

Cu 17 Oscaruri in palmares si cu alte zeci de nominalizari, filmele s-au bucurat de un succes rasunator, avand incasari uriase. Elijah Wood, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Bean, Billy Boyd, Ian McKellen, Christhopher Lee sunt doar cativa dintre celebrii actori care au dat viata unor personaje fantastice.

Aventura incepe intr-un mic sat de hobbiti din Comitat, unde Frodo Baggins (Elijah Wood) mosteneste un inel, despre care va descoperi mai tarziu ca nu este un obiect oarecare. Acesta, un instrument al puterii absolute, ii poate da ocazia lui Sauron, Seniorul Tenebrelor din Mordor, sa conduca Pamantul de Mijloc si sa ii transforme pe locuitorii sai in sclavi.

Pentru a evita toate acestea Frodo se hotaraste, alaturi de alti prieteni, printre care se numara elful Legolas (Orlando Bloom) sau vrajitorul Gandalf (Ian McKellen), sa duca Inelul la Muntele de Foc. Fortele implicate sunt insa mult mai puternice, iar cei din Fratia Inelului sunt nevoiti sa ceara intariri. Creaturi fantastice, calaretii lui Rohan si stewarzii lui Gondor pornesc un asalt asupra Isengard-ului, forte din mai multe parti ale lumii unindu-se pentru distrugerea Ochiului lui Sauron. Pentru Frodo si prieteni sai timpul pare a fi cel mai mare dusman.  Totul depinde acum de cat de repede vor reusi sa distruga inelul, aruncadu-l in Muntele de Foc, locul unde a fost faurit.  

Trilogia Stapanul Inelelor descrie o lume legendara miraculoasa, in care de multe ori fantezia reuseste sa depaseasca orice limite. O poveste captivanta cu eroi neobisnuiti, filmul a reusit sa isi atraga numerosi fani peste tot in lume.

Box-ul special, care poate fi achizitionat de pe site-ul www.provideo.ro la un pret de 94.9 RON, cuprinde un numar impresionant de bonusuri si elemente speciale, spre incantarea tuturor colectionarilor.
 


 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO