Trucul care te transforma intr-un chef veritabil. A folosit o metoda banala pentru a orna un tort intr-un mod original

Trucul care te transforma intr-un chef veritabil. A folosit o metoda banala pentru a orna un tort intr-un mod original
Data publicarii: 14 Martie 2016
Data actualizare: 14 Martie 2016
Acest tort este o adevarata opera de arta. La prima vedere, nu oricine s-ar incumeta sa il pregateasca in propria bucatarie, insa tehnica de ornare folosita este una extrem de simpla.

Pe o coala pergament, cofetatul toarna ciocolata neagra intr-o forma circulara. Peste aceste discuri din ciocolata neagra se deseneaza o spirala din ciocolata alba cu ajutorul unui pos de cofetarie. 

Citeste si: Tort cu zmeura si crumble de migdale

Urmatorul pas consta in a trage din mijloc spre margini cu ajutorul unui cutit ciocolata topita astfel incat cele doua straturi de ciocoata sa se amestece in valuri. Dupa ce aceasta actiune este incheiata, bucatile de ciocolata trebuie sa aiba forma unei stele in mai multe colturi. 

In momentul in care aceste ornamente de ciocolata s-au intarit complet, acestea se rup in jumatati. Ornarea incepe din partea de sus a tortului asezand una dupa alta bucatile de ciocolata. La final se fixeaza cateva dintre ele chiar în mijlocul tortului pentru a acoperi perfect intreaga suprafata.  


 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies