Trupa ABBA se desparte definitiv, dar pregătește fanilor un cadou de adio: "Asta a fost tot"

Trupa ABBA se desparte definitiv, dar pregătește fanilor un cadou de adio: Asta a fost tot
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 10 Noiembrie 2021
Data actualizare: 10 Noiembrie 2021
Vești proaste pentru fanii formației ABBA. Cei patru suedezi, care s-au reunit recent pentru a scoate un album cu ocazia împlinirii 50 de ani de la înființare, au luat decizia să se despartă definitiv. 

Trupa ABBA, formată din muzicienii Benny Andreson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog, se desparte definitiv, la 50 de ani de la apariție.

Hiturile lor au marcat anii 1970, celebra trupă suedeză dominând topurile internaționale. Succesul de care s-au bucurat piesele lor a făcut ca ABBA să vândă 400 de milioane de albume şi single-uri.Reîntoarcerea lor în industria muzicală nu a avut însă de același succes, iar membrii trupei au decis, de comun acord, să renunțe la studioul de înregistrări și la turnee. 

Cu toate acestea, membrii trupei au hotărât să le facă fanilor un cadou de rămas-bun: un album numit Voyage care va conține cinci piese noi. Mai mult decât atât, vor susține un concert digital, la Londra, anul viitor. Membrii trupei vor apărea pe scenă sub forma unor holograme, dar speră că publicul se va bucura de ideea neobișnuită și va cânta în continuare melodiile care au dominat topurile muzicale internaționale. 

„Benny și cu mine am scris niște cântece noi și în această toamnă vom avea muzică nouă de la ABBA. Dar nu am voie să spun nimic mai mult despre asta, îmi pare rău. V-aș fi spus totul, dar nu pot. Tot ce pot să vă spun este că a fost fantastic în studio, pentru că a fost ca și cum ar fi fost ieri. A fost așa ciudat să intrăm în acel studio și să ne uităm toți patru unul la celălalt întrebându-ne „Ce-i asta?'. Totul a năvălit înapoi'" a declarat Björn Ulvaeus.

Sursă foto: Gettimages

Vezi și: TikTokJobs: Dansatori
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies