Le-ai fredonat piesele ani la randul. Ii mai tii minte pe membrii trupei Class? E incredibil cat sunt de schimbati la aproape 20 de ani de la debut

Le-ai fredonat piesele ani la randul. Ii mai tii minte pe membrii trupei Class? E incredibil cat sunt de schimbati la aproape 20 de ani de la debut
Citeste mai mult despre: Trupa Class, Class, Mihaela Cernea, muzica,
Data publicarii: 26 Martie 2014
Data actualizare: 26 Martie 2014
Trupa Class si-a inceput cariera la mijlocul anilor 1990 si si-a legat numele de scoala Vedetelor, de numeroase hituri si de o serie de distinctii. La aproape doua decenii de la debut, trupa ramane una dintre cele mai de succes de pe piata muzicii autohtone.

La inceput, trupa Class numara patru membri, insa componenta primului grup muzical dance romanesc s-a schimbat de-a lungul celor aproape douazeci de ani. 

Mihaela Cernea si Mihaela „Miky” Florea erau colege la Liceul de Muzica „Dinu Lipatti” in clasa a VII-a, cand au descoperit ca ambele au ca pasiune comuna dorinta de a canta. Fratele Mihaelei, Vlad Cernea, si colegul lui, Florin Cojocaru, au devenit interesati de proiect. 

Mihaela, Miky si Florin au urmat Conservatorul, iar Vlad si-a urmat pasiunea fata de calculator, facand Facultatea de Informatica. Acest fapt nu i-a despartit, iar in urma unei piese lansate la un bal al bobocilor, cei patru au fost selectati pentru a participa la Scoala vedetelor. 

In aceasta formula, Class a lansat hituri precum "A, dui, doina", "Toata lumea", "Mama spunea" sau "Te visez mereu". In anul 2001 insa, Mihaela Florea paraseste grupul, iar formatia se reintregeste in 2002, dupa cooptarea Ancai Badiu. 
 
In acelasi an, grupul a lansat primul album in noua formula, "Intr-o zi", de aceasta data cu mai multe influente pop, atragand un numar mai mare de fani. De pe album au fost promovate piesele „Luna mi-a zambit” si „Intr-o zi”, ambele de mare succes.
 
Anca Badiu a parasit formatia in 2006, iar de atunci trupa Class a ramas cu trei membri: Mihaela, Vlad si Mihai. Albumul "Infinit" a marcat un nou succes al celor de la Class, iar melodiile "Ocean in desert" si "Castel de nisip" s-au situat pe primele locuri in topurile de muzica de la radio si TV.
 
In ultimii ani, Mihaela Cernea a fost foarte prinsa cu treburile profesionale, mai exact cu studioul de care se ocupa si al carui prag l-au trecut mai multi artisti, printre care si Inna. Recent, solista trupei Class a anuntat relansarea trupei, care se pregateste sa revina in lumea muzicii din Romania.alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies