Trupa Vunk a sărbătorit Ziua Dorului cu o nouă melodie: „Dorul are multe forme”

Trupa Vunk a sărbătorit Ziua Dorului cu o nouă melodie: Dorul are multe forme
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Mai 2022
Data actualizare: 18 Mai 2022
De Ziua Dorului, eveniment iniţiat de către trupa Vunk în urmă cu şapte ani, dorul capătă mai multe forme anul acesta prin noua melodie şi un videoclip cu 41 de personalităţi diferite din sfera publică.

„Dorul are multe forme” este un imn dedicat Zilei Dorului de pe 13 mai, o sărbătoare creată de Vunk în urmă cu sapte ani, care a explodat în mediul online și care unește oamenii din toate mediile în jurul unui sentiment comun – dorul (cuvânt care există numai în limba română).

„«Dorul are multe forme» și poate naște multe fantome în suflet și minte. Le ducem cu noi, după noi, zi de zi. Uneori, le acceptăm, alteori refuzăm să ni le recunoaștem. Dar tot ne bântuie. Tuturor ni se întâmplă la fel. Însă, putem arăta altora că este în regulă să fie așa, că e firesc și că orice om pe lumea asta, oricât de cunoscut ar fi, cu orice s-ar ocupa, e la fel de vulnerabil ca toți ceilalți. Iar asta e o forma de putere, nu o slăbiciune. Intenția clipului este de a propune o provocare colectivă de acceptare a propriilor emoții. Ca o terapie de grup, dar pentru a-i vindeca pe alții, în primul rând”, a spus Cornel Ilie.

Melodia este compusă de către Cornel Ilie si Gabriel Maga, iar videoclipul a fost realizat de către Cornel Ilie, alături de Cristina Oltean (DOP) şi The Brothers M (montaj). O colecţie de portrete, cât se poate de naturale și firești, surprinse în locațiile în care se aflau cei filmaț, videoclipul reuneste cadre cu 41 de persoane din sfera publică, precum Adela Popescu, Alex Dima, Cătălin Măruță, Damian Drăghici, Irina Margareta Nistor, Marius Manole, Mihai Sora, Mirela Oprisor, Olimpia Melinte, Smiley, Cristina Bâtlan, Alex Dima și Paula Herlo.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!