Tudor Chirilă, mesaj emoționant la 20 de ani de la moartea tatălui său

Tudor Chirilă, mesaj emoționant la 20 de ani de la moartea tatălui său
Citeste mai mult despre: Tudor Chirila, ioan chirila,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 22 Noiembrie 2019
În urmă cu 20 de ani, pe 21 noiembrie 1999, România îl pierdea pe unul dintre cei mai mari jurnaliști sportivi și totodată scriitor de cărți sportive, Ioan Chirilă.

În vârstă de 45 de ani, Tudor Chirilă, fiul mai mic al celebrului gazetar, a scris pe Facebook un mesaj emoționant la 20 de ani de la moartea tatălui său.

Iată mai jos ce a scris juratul de la “Vocea României”:

“Astăzi se împlinesc 20 de ani de când a murit tata. Mi-ar fi mult mai ușor să scriu "taică-miu" sau "Ioan Chirilă", pentru că "tata" ține de o intimitate pe care nu sunt dispus să o încredințez unei lumi care ne învață să ne arătăm tot mai mult părțile intime (mai ales pe alea din ce numim suflet) până când ele devin zgură, mortar, ciment. Dar pentru că am abandonat acum mulți ani lupta cu uitarea publică a tatei, luptă care s-a numit Premiile Ioan Chirilă, mi-am zis să aduc aminte cui îi mai arde de asta că a existat un om cu ale cărui povești citite pe furiș pe sub bănci a crescut o generație. Iar omul ăla care și-a ratat cariera de romancier ca să-și crească copiii este Ioan Chirilă. Iar celor care țin neapărat să mă înjure pentru orice vină consideră că oi avea în spațiul public, le adresez rugămintea să se abțină de la a murdări memoria unui tată doar ca să lovească în fi-su. Chiar dacă postarea asta poate fi un pretext minunat pentru ei”

Vezi și: Tudor Chirilă - Formula de învingător
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO