Turta fiicei lui Augustin Viziru: petrecere cu lăutari și vedete din showbiz. Ce a ales de pe tavă Maria

Turta fiicei lui Augustin Viziru: petrecere cu lăutari și vedete din showbiz. Ce a ales de pe tavă Maria
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Iunie 2021
Data actualizare: 15 Iunie 2021
Augustin Viziru i-a rupt turta fiicei sale Maria, care a împlinit 1 an pe 14 iunie. Petrecerea fastuoasă a avut loc aseară, la un restaurant din Capitală. 

Câștigătorul de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” a organizat o petrecere de zile mari, la care a cântat Viorica de la Clejani, dar și alți lăutari cunoscuți. Printre invitați s-au aflat mai multe vedete, prieteni ai actorului, dar și colegi de breaslă: Doinița Oancea, Majda Aboulumosha, Ana Baniciu, Cătălin Cazacu, Giani Kiriță.

Atât Augustin Viziru, cât și prietenii săi au postat mai multe imagini și filmulețe din timpul petrecerii pe Instagram. În una din filmări se poate observa că micuța Maria a ales de pe tavă o carte. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

Iubita lui Augustin a strălucit într-o rochie scurtă, cu spatele gol.

Actorul este mai distrect atunci când vine vorba despre viața lui personală și nu prea vorbește despre partenera lui de viața. Cu toate acestea, într-o ediție a emisiunii ”La Măruță”, el a povestit cum s-au cunoscut și sub ce pseudonim a trecut-o în telefon: 

Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele.Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»!Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”, a mărturisit Augustin Viziru.
 

Sursă foto: Instagram/ @viziru

Vezi și: Augustin Viziru ne face cunoștință cu fiica lui
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies