Tyga, rapperul care se laudă cu cele mai sexy iubite din lume, vine în România

Tyga, rapperul care se laudă cu cele mai sexy iubite din lume, vine în România
Citeste mai mult despre: Tyga, Demi Rose, Kylie Jenner, neversea,
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Ianuarie 2020
Data actualizare: 30 Ianuarie 2020
Rupe topurile cu piesa “Ayy Macarena” și face cucerire după cucerire! Rapperul Tyga se mândrește atât cu piesele sale, dar și cu iubitele lui sexy: pe lista sa se află Kylie Jenner și voluptoasa Demi Rose. Tyga tocmai a fost anunțat pe lista unuia dintre cele mai așteptate festivaluri din România – Neversea.

Prima oara a ajuns în tabloide prin relația sa cu Blac Chyna, o divă a Instagramului, bună prietenă cu Kim Kardashian. Au chiar și un copil împreună, însă relația lor s-a spulberat în momentul în care rapperul a început o relație cu însăși sora lui Kim  - Kylie Jenner. 


 

Tyga și Kylie Jenner și-au ascuns iubirea, pentru că în momentul în care au început să se întâlnească ea avea numai 16 ani, iar el 23. Mereu în atenția paparazzilor, cei doi îndrăgostiți erau nelipsiți din tabloide.

Deși toată lumea îi vedea ca și logodiți, relația lor s-a spulberat în momentul în care paparazzii l-au surprins pe Tyga cu cea mai sexy britanică de pe Instagram – Demi Rose :) 

Iubitor de femei voluptoase, noua iubită a rapperului se încadrează în aceasi tipar -   Ana Beatriz Boaretto este o copie a lui Kylie Jenner.

La finalul anului trecut, Tyga a ajuns din nou pe prima pagină a tabloidelor cu o mega petrecere dată pe yacht la care au participat 30 de femei, alese, cum se spune, “pe sprânceană” :) 

Intra în GALERIA FOTO ca să le vezi pe fostele iubite ale lui Tyga, dar si pe actuala :)  

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!